<

У Любешівському районі вдруге затримали п’яного водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 8.11.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У вересні в селі Мукошин працівники групи реагування патрульної поліції зупинили легковий автомобіль «ВАЗ», який робив незрозумілі маневри, а водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує Любешівське відділення поліції.

За кермом перебував житель одного з сіл району, якого у липні цьогоріч вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння та судом накладено стягнення у вигляді штрафу 600 НМДГ або ж 10200 гривень.

Цього разу він знову був нетверезий, огляд водія на визначення стану сп’яніння здійснено за допомогою приладу “Драгер”. Правоохоронці в присутності двох свідків склали на кермувальника черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування транспортним засобом.

Рішенням Любешівського районного суду 31-річного жителя району визнано винним у керуванні транспортного засобу у стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року, та накладено адміністративне стягнення у вигляді у штафу у розмірі 1200 НМДГ (20400 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця