<

Фінансові та економічні показники Володимир-Волинського району обговорили на колегії РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 27.10.2016 / Володимир, Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

27-го жовтня під керівництвом голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталії Василець відбулося засідання колегії РДА.  Присутні обговорили питання, які стосуються виконання бюджету за останні 9-ть місяців, Програми економічного розвитку Володимир-Волинського району, проведення оздоровчої кампанії 2016 року в районі та роботи Красноставської сільської ради.

У її роботі взяли участь голова районної ради Роман Гук, сільські, селищні голови, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

Відповідно до цифр та показників, які вказані у тексті рішень про бюджет та Програму економічного розвитку ситуація у районі стабільно покращується. Так районний бюджет виконано більше ніж на 120 відсотків, а дотації та субвенції надійшли у район з державного бюджету у повному обсязі. Збільшився, порівняно з січнем-вереснем 2015 року, на 6 відсотків обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами району. А от обсяг прямих іноземних інвестицій внесених в економіку району та кількість вирощеної худоби та птиці зменшились.

Відповідно до прийнятих рішень відповідальним керівникам структурних підрозділів РДА та головам сільських рад доручено проаналізувати усі проблемні напрямки та вжити ефективні заходи по ліквідації недоліків у економічній та фінансовій сфері.

По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні, прийнято відповідні рішення.

kutwvnz0p6q




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця