<

На колегії Володимир-Волинської РДА обговорили підготовку до зимового періоду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 8.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

8-го вересня у залі засідань Володимир-Волинської РДА зібралися члени колегії, керівники структурних підрозділів, представники громадськості та бізнесу району. Головне питання даного засідання стосувалось підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період.

За словами начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Петра Чуцького, всі органи місцевого самоврядування району розробили заходи по підготовці до зими й в більшій своїй частині вони вже виконані.

“Переважно це роботи по ремонту дахів, утеплення будинків, встановлення котлів та заміна вікон. Усі школи готові до зимового періоду. Медичні заклади (ФАПи, амбулаторії) також в належному стані. Дещо гірша ситуація по закладах культури. Окремо варто зазначити, що є проблема підготовки багатоквартирних будинків. В багатьох з них поламані вхідні двері, старі дахи та є проблеми з каналізацією,” – зауважив Петро Чуцький.

Голова РДА Наталя Василець наголосила, що варто активніше інформувати населення про переваги ОСББ, державні програми їх підтримки та закликати людей об’єднуватись та вирішувати нагальні проблеми. Тим паче, що діє закон який зобов’язує мешканців багатоквартирних будинків створювати ОСББ.

Але, як зазначив Петро Чуцький, проблема в тому, що люди не хочуть самостійно займатися такими питаннями, а навіть якщо й з’являються ініціативні групи, то ніхто не хоче брати на себе керівництво.

Тому, члени колегії вирішили організувати ОСББ у Льотничому й провести навчання для представників інших населених пунктів де є багатоквартирні будинки. Щоб останні на прикладі могли переконатися, що самостійно відповідати за власний будинок значно вигідніше, ніж чекати підтримки від когось.

ozfl3xjf_cw
clxp5rq7agk




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа