<

«‎‎Реп з Волині»: нововолинець випустив спільний кліп разом з Alyona Alyona

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 21.12.2021 / Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
4669
/ коментарі 4

Нещодавно у нововолинця та ще семи музикантів вийшло спільне відео разом з популярною українською реп-співачкою Alyona Alyona.

Спільно з Alyona Alyona в виконанні справжнього репу з Волині участь взяли такі репери, як – ХЛОПЕЦЬ, Старший Брат, Шу, Свій Тіп, Денні Дельта, Десятий.

Талановитий нововолинець Денні Дельта розповів читачам БУГу про те, як почав розвиватись у реп-індустрії.

“Робимо реп ще з далеких двотисячних, коли навіть комп’ютерів не було в переважної більшості однолітків. Але, як не парадоксально, охочих займатися творчістю, за моїми спостереженнями, знаходилося значно більше”, – зазначив Денні Дельта.

Денні Дельта – реп-виконавець з Нововолинська, займається творчістю вже багато років. Починав з виступів у місцевому Будинку культури та у Луцьку, де навчався, потім – на фестивалях Харкова, Києва, Львова.

“З Оленою знайомі досить давно. Вона відвідувала локальні хіп-хоп-вечірки, де ми виступали, задовго до своєї популярності. Час від часу тримаємо зв’язок досі”, – додав Денні Дельта.

Кожен репер сам писав свій куплет, що виконав у відео спільно з українською співачкою.

“Виявилося, що куплети і досі без проблем пишуться за вечір. Головне, аби була мотивація”, – розповів нововолинець.

Хлопець запостив на інстаграм-сторінку свою партію у відео.

“Сподіваюся, за Нововолинськ відстрілявся гідно. Чекаю від мера звання заслуженого артиста 15-го мікрорайону”, – зазначив Денні Дельта.

Нагадаємо, у Нововолинську знімали кліп до нового треку Денні Дельта.




коментарів: 4
  1. “Странный вы народ, блатные, как собаки-жучки. Ни имени, ни роду, одни кликухи поганые”. (Место встречи изменить нельзя)

  2. Важко змиритись з тим, що при СРСР із “долбой…бов” намагались зробити нормальних людей, а зараз нормальних людей намагаються перетворити на “долбой…бов”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця