<

Скандал через новий кліп Жадана і Соловій: священники у Львові вимагають видалити відео, яке «пропагує антихристиянські цінності»

22:32 | 21.10.2023 / Борщ / , /
Перегляди
358
/ коментарі 2

20-го жовтня співачка Христина Соловій та музикант і соліст гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан випустили новий кліп на пісню «Серце».

Автором слів виступив Жадан, музику до треку написала Христина Соловій, пише ТСН.

У кліпі виконавці, яким активно приписують роман і які лише натякають, що між ними є почуття, грають закохану пару. Також у відео присутня підтримка ЛГБТ-спільноти. У ролику є одностатеві пари, які цілуються на камеру.

Робота вийшла доволі атмосферною, знімання відбувалися у Львові та в церкві св. Андрія Первозванного. Проте щойно кліп побачив світ, як представники церкви св. Андрія Первозванного попросили Соловій і Жадана видалити його. Своє прохання вони аргументували тим, що він нібито “пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про які повідомили” церкві.

“Слава Ісусу Христу! Дорогі у Христі брати й сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі Інтернет кліпу “Серце” за участі Христини Соловій і Сергія Жадана.

Ми вже звернулися до них із проханням про видалення цього кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!” –йдеться у заяві представників церкви св. Андрія Первозванного у фейсбуці.

Кліп досі є на офіційному YouTube-каналі гурту “Жадан і Собаки”, а Христина Соловій і Сергій Жадан скандал навколо нової роботи наразі ніяк не прокоментували.




коментарів: 2
  1. У реченні « Своє прохання вони аргументували тим, що він нібито “пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про які повідомили” церкві. »

    Ви використали слово «нібито», зменшуючи аргументи священослужителів а це говорить про вас як про заангажованих медіа

    Так само як феміністки вимагають поваги, так само слід повагу давати іншим людям, особливо коли мова йде про релігію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *