<

Як волинські комунальники готуються до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 8.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
IMAG1584

Працівники комунальних підприємств продовжують виконувати першочергові заходи з підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років,- інформує інтернет-видання «БУГ».

За словами начальника житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктора Фіщука, наразі у місті вже виконали значний обсяг запланованих робіт. Котельні у місті до опалювального сезону готові.

Котельні переведуть на твердопаливні матеріали

Цьогоріч у Володимирі-Волинському декілька котелень були та ще будуть переведені на твердопаливні матеріали. Також тривають роботи на центральному водозаборі згідно із проектом «Чиста вода». До початку опалювального періоду, за словами Фіщука, у місті зроблять капітальний ремонт дахів трьох багатоквартирних житлових будинків.

Ремонт дахів у житлових будинках Володимира-Волинського

У Володимирі-Волинському ремонту потребував і багатоквартирний будинок номер шість по вулиці Шевченка. На будинку з’явилися досить помітні тріщини, тому будівлю довелося скріплювати спеціальними металевими прутами. Вартість робіт, які здійснює КП «Промжитлобуд», становить приблизно півмільйона гривень. Роботи з укріплення конструкції будинку повинні бути завершені до початку холодів. Зазначимо, що це вже сьомий будинок у Володимирі-Волинському скріплений таким чином.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця