<

Поранений волинський боєць лікується в Одесі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 1.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
1478591

Микола Самчук був мобілізований 9 квітня 2014 року, з 18 червня перебував у зоні антитерористичної операції у Луганській та Донецькій областях.

27 серпня отримав важкі поранення голови та рук, без свідомості з перебитими руками його доправили до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова, де його тричі оперували, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Мати втратила зв’язок з сином, бо після черепно-мозкової травми він навіть не розмовляв. Саме працівники міської ради і волонтери допомогли їй знайти Миколу. Тепер він знаходиться на лікуванні в місті Одесі, на часі ще одна непроста операція.

Лариса Павлівна щиро дякує сусідам міської ради – акторам обласного театру ляльок, колективу школи №3 міста Луцька, де навчався Микола, колишнім колегам з об’єднання “Продтовари”, які підтримали її у важку годину фінансово.

Також багатьом іншим небайдужим людям, які навіть себе не називаючи, підтримували як могли ­ хто гривнею, хто добрим словом. Її приємно вразили люди, які запропонували тимчасове проживання на квартирі, не взяли за це платні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця