<

Відеоінтерв’ю: Олена Омелюх та Анастасія Азанова про майстер-класи вихідного дня у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:28 | 10.05.2017 / Інтерв'ю, Володимир /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Дві володарки титули “Княжна Володимира” Олена Омелюх (Вегера) та Анастасія Азанова розпочали втілювати власний проект у місті “Creative Studio”. Суть ідеї – серія майстер-класів різнопланової тематики цікавих для будь-якого віку, статі, статусу.

Як розповіли дівчата, ідея проекту з’явилася досить спонтанну і авторство належить пані Олені. Після конкурсу “Княжна Володимира”, де дівчата були в складі суддів, вирішили спробувати втілити задум.

Перше заняття було присвячене темі, де дівчата найбільші фахівці – моделінг. Після старту відбувся майстер-клас для дітей – “Юні дослідники” та “Попелюшка”.

Олена Омелюх та Анастасія Азанова наголосили, що це лише деякі майстер-класи, які вони вели самостійно, а надалі будуть запрошувати фахових спікерів. Одразу ж анонсували, що 13-го травня відбудеться семінар, практичне заняття по ораторському мистецтву, де спікером виступить Борис Карпус.

Також із частими повідомленнями у ЗМІ про випадки вчинення злочинів, дівчата вирішили запросити Руслана Бормового для проведення практичного заняття із самооборони.




коментарів: 2
  1. Щирі вітання!

    Можливо мешканців вашого міста зацікавить такий напрямок – розвиток логічних ігор серед дітей та молоді!
    Семінари для вчителів молодших класів, вихователів дитячих садочків та батьків з дітьми – знайомство зі спортивними, логічними, інтелектуальними іграми!
    Показові заняття з більше 20-ти різних ігор – Шоґі (японські шахи), Го, Рензю, Стратего, Реверсі-отелло, Ятци, Турецькі шашки, Сянчі, Кутові та ін.

    Програму поширення шахів в школах України можна підсилити широким вибором спортивних логічних ігор – Го, Шоґі – японські шахи, Сянчі – китайські шахи, Рензю, Отелло, Стратего та інші, з яких проходять Чемпіонати Європи та Світу!

    Рейтинг та складність інтелектуальних ігор, створюють вишукані шляхи для реалізації та вдосконалення особистості!
    Логічні ігри якісно впливають на успішне навчання, розвиток критичного мислення, врівноваженість, гармонійно доповнюють заняття іншими видами спорту, танцями, музикою, мистецькі забаганки, опосередковано спонукають до вивчення іноземних мов, розкриття математичних здібностей, заохочують до знайомства з культурою народів Світу, географією, історією!

    І що важливо, у ненав’язливий спосіб та без шкідливого впливу, збільшується кількість дітей, що можуть долучитися до різноманітної спортивної діяльності, як здорового способу життя!
    Окрім розвитку інтелектуальних здібностей, спортивні логічні ігри привчають оцінювати події на предмет ймовірних загроз, щоб заздалегідь виявити й знайти спосіб нівелювати їх, чи уникнути небезпеки!

    Більше 300 різновидностей ігор сприяють комунікації дітей з різним ступенем підготовки та сприйняття!
    Завдяки багаторівневій організаційній системі, в турнірах Шоґі та Го, поряд з майстрами приймають участь початківці!

    Спортивний туризм – одна з принад до участі(незалежно від рангу) в міжнародних змаганнях!
    Це один з найдешевших способів, відвідати будь-яку країну!

    Школи та садочки мають значну перевагу для популяризації спортивних логічних ігор, а міська влада наділена повноваженнями у розвитку громади!

    Інтелектуальні ігри стали предметом наукових пошуків та розробок – Романова І.А. ,
    “Порівняльний аналіз використання інтелектуальних ігор у навчально-виховному процесі”
    (…поширюються спроби викладання інтелектуальних ігор в шкільних програмах багатьох країн, з метою розвитку творчих здібностей, самостійного мислення, стратегій управління!
    Триває пошук конкретних методик по застосуванню інтелектуальних ігор в навчальних програмах!)

    Ось наприклад цікавинка з Ісландії – програми для дітей: https://dalibude.com.ua/youth-in-iceland/

    Найкращих побажань, Іван

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер