<

“Для мене є актуальним питання де можна відпочити та розважитись з маленькими дітками”, – Лілія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 11.07.2016 / Обличчя БУГу /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей, хто тут живе. Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих Володимира-Волинського, зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Лілія, жителька міста Володимир-Волинський.

“Володимир – Волинський моє рідне місто, я його дуже люблю. Але так як я зараз молода мама, то для мене є актуальним питання де можна відпочити та розважитись з маленькими дітками.”




один коментар
  1. Тому фонтан не вихід із ситуації. Краще будувати спортивні і відпочинкові зони, щоб діти змалку мали заняття, а не вештались без нагляд.Тоді більш ймовірно що наркоманів та алкоголіків поменшає, а люди не лише тішитимуться, буде безпечніше, та й буде реальна користь для цілого міста. Відпочивальникам більш потрібні місця реального доступного дозвілля цілий рік, аніж фонтан який працюватиме 4 місяці і то в “садибі” мерського сина – збільшуючи його доходи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *