<

Зима прийшла: що буде у 8-му сезоні «Гри престолів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 9.03.2019 / Борщ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Кадри із трейлера культової саги розповіли про вирішальну битву з Королем Ночі та армією мерців.

Довгоочікуваний трейлер восьмого сезону Гри престолів був опублікований цього тижня, і фанати вже обговорили кожну секунду відео, – пише КореспонденТ.

Тільки в YouTube трейлер зібрав більш як 30 мільйонів переглядів за два дні.

Прем’єра першого епізоду Гри престолів відбудеться вранці 15 квітня. Перші два триватимуть 60 хвилин, а останні чотири – 80 хвилин. У HBO кажуть: “Творці серіалу зробили шість повнометражних фільмів. Це дуже видовищно”. У фінальному сезоні культової саги показали Ар’ю і Сансу Старк, Джона Сноу разом з Деєнеріс, її драконів, а також Серс і Джеймі Ланністерів. Герої готується до вирішальної битви з Королем Ночі та армією мерців. Зима прийшла.

 Увага! Можливі спойлери.

Ар’я Старк злякалася воскреслих Старків?

Гра престолів 8 сезон Трейлер починається з наляканої Ар’ї, яка біжить по коридорах підземелля, ймовірно, крипті Вінтерфелла, де поруч зі статуями предків, у попередньому ролику Джон, Ар’я і Санса готувалися воювати з Королем Ночі. 

Можливо, він захоче воскресити Старків, щоб героям довелося зустрітися віч-на-віч зі своїми рідними і битися з ними. Однак, знаючи відважний характер Ар’ї, своєю панікою і втечею вона може намагатися заманити когось у пастку. Можливо, самого Короля Ночі. 

“Я бачила Смерть. У неї багато облич. І мені не терпиться подивитися в це”, – без жодного страху говорить вона, граючи кинджалом з драконівського скла.

Джон Сноу осідлає дракона?

Гра престолів восьмий сезон Джон і Деєнеріс разом зі своєю армією дісталися до Вінтерфелла. Вони приходять в крипту, де покоїться його прийомний батько Нед Старк або його рідна мати Ліан. 

Ймовірно, Джон дізнається таємницю свого народження і зрозуміє, що він Таргарієн, а його кохана Деєнеріс доводиться йому рідною тіткою.

Також Джон і Деєнеріс Таргарієн приходять до двох драконів, що залишилися, – Дрогона і Рейгаля. Деєнеріс їздить на Дрогоні. Джон – єдиний живий Таргарієн, не кажучи вже про те, що Рейгаль був названий на честь його батька Рейгара Таргарієна.

Шанувальники Гри престолів і раніше припускали, що Джон – один з тих, кого, згідно з прогнозом, називають трьома головами дракона, тобто наїзником одного з драконів. Про пророцтво про три голови дракона йдеться в сцені, коли Дені бачить свого брата Рейгара в Будинку безсмертних.

Глядачі спостерігали цей епізод ще у другому сезоні. До подій сьомого сезону ходили розмови, що третім вершником виявиться Тіріон. Однак третій дракон Візеріон був убитий і воскреслий Королем ночі.

Битва за Вінтерфелл

У новому трейлері показали уривки з битви за Вінтерфелл. Її знімали ночами протягом 11 тижнів. Створенням епізоду займалися понад 700 осіб. Ми бачимо Давоса Сіворта, який похмуро прогулюється по міській стіні явно в очікуванні ворога, і Варіс, яка ховається в підземеллях Вінтерфелла разом з жінками та дітьми. 

Довга ніч. Подробиці спін-офф Гри престолів У битві за будинок Старків беруть участь: Давос Сіворт, Ар’я Старк, Джорах Мормонт, Джон Сноу, Деєнеріс Таргарієн, Пес, Санса Старк, Сірий Черв’як і його бездоганні, Брієнна Тарт, Джеймі Ланністер.

Інші факти і питання

– Лідеру здичавілих Тормунду і лорду Чорного притулку Берику Дондарріону вдалося вижити. 

– Що Даєнеріс і Сноу намагаються знайти за Стіною, дітей лісу? – Серсея втратила дитину?

У сьомому сезоні стає зрозуміло, що вона вагітна, коли, на подив, відмовляється від вина. У трейлері восьмого сезону вона знову п’є вино, а в кадрі її видно тільки по груди. 

– Кораблі під прапорами Грейджоя йдуть на борту з армією в золотих обладунках. Ймовірно, це 20 тисяч безстрашних і відмінно навчених найманців з Ессоса, звані Золотими мечами, яких Грейджой обіцяв Серсеї. 

– Де Брон?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *