<

Золотий глобус-2020: хто із знаменитостей вибрав дивний наряд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 8.01.2020 / Борщ / , /
Перегляди
160
/ Коментарі відсутні

Голлівудські красуні довго готувалися до церемонії вручення кінопремії Золотий глобус-2020, але не у всіх вийшло виглядати «на мільйон». Деякі знаменитості промахнулися з вибором модного образу.

Про це розповів Апостроф.

Дженніфер Лопес завжди виглядає бездоганно, але на цей раз справити враження акторці не вдалося. 50-річна зірка вибрала для вечора пишну сукню Valentino з величезним бантом.

Наряд Джей Ло не оцінили ні шанувальники зірки, ні fashion-критики. Образ Дженніфер порівняли з подарунковим упакуванням.

Сієнна Міллер з’явилася на червоній килимовій доріжці в шовковій сукні Gucci з бежевим ліфом і драпірованою спідницею. Лимонний відтінок наряду непогано поєднувався зі світлим кольором волосся актторки, але незвичайний крій додав зірці обсягу в талії.

Напівпрозора сукня з численними оборками Гвінет Пелтроу викликала у публіки здивування. А коричневий відтінок наряду і зовсім виглядав дивно на червоній доріжці кінопремії. Цей наряд – творіння модного Дому Fendi.

Невдалим виявився і образ Тейлор Свіфт. Сукня Etro Couture з насиченим квітковим принтом, пишною спідницею і довгим шлейфом виглядала дуже дивно.

Сальма Хайек з’явилася на заході в синьо-білій сукні, що підкреслює фігуру. Однак модні критики відзначили, що 53-річна акторка перестаралася з декольте.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *