<

Вчені пояснили небезпеку пристрасного сексу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 11.09.2017 / Борщ /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Група бразильських вчених пояснила, чим може бути небезпечний пристрасний секс.

На думку фахівців, він несе в собі високий ризик перелому чоловічого статевого органу. Повний текст дослідження було оприлюднено у виданні International Journal of Impotence Research.

За твердженнями фахівців з Університету Ріо-де-Жанейро, більшість пацієнтів з травмою геніталій отримали її під час заняття сексом при колінно-ліктьовій позі. Такі висновки засновані на результаті обстеження 90 пацієнтів у віці від 18 до 66 років.

У цілому, до травми у чоловіків у 69 відсотках випадків призводив саме статевий акт. При цьому в 10 відсотках вони отримували переломи в позі “жінка зверху”, в 25 відсотках – при місіонерській позі, і в 41 відсотку – при колінно-ліктьовій позі.

Фахівці зазначають, що при переломі статевого органу відбувається розрив білкової оболонки, яка покриває запалі тіла, що наповнюються кров’ю при порушенні. Наслідки такої травми можуть бути дуже неприємними і вимагають термінового медичного втручання, оскільки загрожують еректильною дисфункцією, викривленням або постійним болем при статевому акті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *