<

Український гурт KAZKA і швейцарці Kadebostany випустили новий кліп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:53 | 5.04.2020 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го квітня швейцарська група Kadebostany випустила міні-альбом «DRAMA – Act 1», у записі якого брав участь український гурт KAZKA. Крім релізу на всіх потокових платформах, музиканти опублікували на ютубі 20-хвилинне відео, яке починається з їхньої спільної пісні «Baby I’m OK».

Про це інформує Апостроф.

https://www.instagram.com/p/B-g8eEvDmDl/?utm_source=ig_embed

“Бейбі, сподіваємося, що у вас все окей, адже у нас є дуже крута новина! Сьогодні ми маємо честь разом з нашими друзями з Швейцарії презентувати відеороботу до EP “DRAMA”, в якій одна з історій – наша спільна пісня “BABY I’M OK”, – йдеться в заяві групи. – Ми щасливі нарешті поділитися однією з найулюбленіших наших пісень KAZKA і показати вам відеороботу, яку навесні створила команда KADEBOSTANY в сонячному Стамбулі”.

У кліпі вокалістка Олександра Зарицька і фронтмен Kadebostany Вільям Джеремі стоять на даху багатоповерхівки і кружляють в дрифтуючій машині на пустельній парковці. Бекстейдж-відео музиканти пообіцяли випустити через тиждень.

Шанувальники KAZKA високо оцінили новинку, хоча вокал Олександри кілька разів порівняли з Аріаною Гранде.

“Це була ціла історія, яку складно зрозуміти, але можна полюбити. У мене прям мурахи пішли”, – пишуть фанати. – “Трохи схоже на пісню Аріани Гранде”, “Мені одному на Dangerous Woman схоже”?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *