<

Топ-10 найочікуваніших фільмів 2017-го

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:09 | 16.12.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ми підібрали для вас десятку найочікуваніших фільмів прем’єра, яких запланована на 2017 рік.

Можете додавати в коментарі фільми, які очікуєте ви.

Кредо вбивці

Завдяки революційній технології, яка розблоковує його генетичну пам’ять, Каллум Лінч відтворює події із життя свого предка Aguilar, який жив в Іспанії у п’ятнадцятому столітті. Каллум усвідомлює, що є членом таємничого секретного товариства «Assassins», та накопичує неймовірні знання й навички, аби в наші дні протистояти могутній та жорстокій організації «Templar».

https://youtu.be/auC4fcuymKc

Лоґан

Через багато років літньому Логану належить вступити у бій проти свого старого ворога, який загрожує знищити його раз і назавжди. У цій жорстокій і кривавій сутичці Росомасі належить врятувати близьких йому людей і здобути перемогу над заклятим супротивником. Але роки не минули для Логана без сліду, і зараз він вже не той, що раніше, і все веде до того, що життя довжиною у століття зведеться до трагічного завершення.
Але не варто забувати, що звір, який знаходиться на схилі свого життя, буде битися ще лютіше …

https://youtu.be/t-uECPLe-XA

Війна за планету мавп

У фільмі «Війна за планету мавп», третій частині всесвітньо відомої серії блокбастерів, Цезаря та його мавп втягнуто у смертельне протистояння з людським військом під орудою безжального Полковника. Після того, як мавпи зазнали неймовірних втрат, Цезар долає власні темні інстинкти й розпочинає особисту війну, аби помститися за свій рід. Врешті Цезар і Полковник сходяться лицем до лиця в епохальній битві, яка має вирішити долю обох народів та майбутнє усієї планети.

https://youtu.be/R28Ty20E_c4

Форсаж 8

Їх кличуть нові дороги і чекають нові виклики. У команди Домініка Торрето повні баки адреналіну і драйву. Вони не шкодують своїх ворогів і бюджетів продюсерів!

https://youtu.be/LmAzbZbzjiA

Людина-павук: Повернення додому

Історія про шкільні роки Пітера Паркера/Людини-павука, якому доведеться зіткнутися з новими ворогами в Нью-Йорку.

https://youtu.be/ajRD3EMHy0s

Трансформери: Останній лицар

Після битви в Гонконзі Оптимус Прайм стикається з новою загрозою, з якою не в змозі боротися поодинці. Він повинен шукати нових союзників, щоб урятувати Землю і Всесвіт. У той час, як Оптимус залишає планету, Бамблбі, Хаунд, Дрифт, Кроссхейз, Трейлбрекер, Бльор і Діноботи намагаються перешкодити Гальватрону побудувати космічний міст, щоб той не зміг принести на Землю велику небезпеку. У той же час люди відновлюють створення Трансформерів, щоб допомогти Автоботам.

https://youtu.be/UJOUOzwnXpI

Вартові Галактики 2

Продовження пригоди команди, яка буде розгадувати таємницю істинного походження Пітера Квілла.

https://youtu.be/sCxiMzyvgsA

Конг: Острів Черепа

Дія фільму переносить глядача в 70-і роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію до Острова Черепа, вічно покритого туманом, на якому колись був спійманий Кінг-Конг, щоб знайти зниклого брата і якусь таємничу субстанцію. Під час нелегких пошуків мандрівникам доведеться зіткнутися з кошмарним світом монстрів моторошного острова.

https://youtu.be/RgUbXyS-dDM

Красуня і чудовисько

Чарівна легенда про кохання Красуні і Чудовиська, що хвилює вже багато поколінь, оживе на екранах в дивовижній фентезі-інтерпретації класичної історії від Дісней. У маленькому селищі мешкає юна красуня Белль. Одного разу її батько, випадково збившись зі шляху, стає бранцем Чудовиська.

https://youtu.be/JsHs81SdO3g

Привид у броні

2029 рік. Новітні кібертехнології дозволяють людям вживлювати нейронні імпланти, які перетворюють їх на пов’язаних між собою гібридів. Перед людством майбутнього постають загрози нового рівня – хакери можуть проникати безпосередньо в мозок жертви і навіть втручатися в політику. Майор-кіборг елітного підрозділу отримує завдання знешкодити групу небезпечних екстремістів, мета яких – знищити роботів і весь кіберсвіт.

https://youtu.be/JfXjNCdI6Qw




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *