<

ТІК презентував новий кліп з примою-балериною в головній ролі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 26.10.2018 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25-го жовтня вінницький гурт ТІК презентував нову відеороботу на пісню “Злива”. Головну роль у ньому виконала прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України Христина Шишпор.

Повідомляє Радіо Максимум.

Кліп “Злива” – це алегоричне відео на тему особистого та професійного щастя. Багато дівчаток мріють стати балеринами. Але життя танцівниці – це не тільки велика сцена та оплески в кращих театрах світу. Це виснажлива праця, травми, дієти…

– Мало кому відомо, який шлях проходить балерина, щоб отримати статус прими, – відверто зізнається головна героїня кліпу Христина Шишпор. – Часто балерини нещасливі в особистому житті, бо професійна кар’єра багато в чому обмежує, породжує неймовірну кількість травм, що може спричинити неможливість мати дітей… Коли я почула композицію “Злива” від “ТІК”, зрозуміла: це саме та музика, яка влучно передає емоції неоднозначного вибору… Тим не менш, одному Богу відомо, що чекає нас завтра. Тому треба насолоджуватися кожним днем. І в гонитві за кар’єрою не позбавляти себе людських почуттів.

https://www.instagram.com/p/BpPgQpMlUx2/?taken-by=shyshpor_official




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *