<

Сергій Бабкін та Олена Кравець представили спільний трек «Спалах»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 8.06.2020 / Борщ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Український музикант Сергій Бабкін представив нову пісню «Спалах», створену в колаборації з акторкою гумористичної студії «Квартал 95» Оленою Кравець.

Разом з треком вийшло і mood-відео, яке було знято на студії під час створення композиції, пише Апостроф.

Прем’єра пісні відбулася 5-го червня на YouTube-каналі виконавця. Ідея створити таку колаборацію виникла у артиста під час написання пісні. Сергій вирішив привнести в неї жіночий погляд і запропонував Олені написати свою частину треку. Акторка стала автором речитативу.

“Коли від Сергія прийшло таку пропозицію – спільно взяти участь у створенні пісні – я не спала три ночі. Багато варіантів тексту здавалися вдалими, але через час знову і знову вирушали “в корзину”. І ось одного разу я розумію, що наближається день, коли мені потрібно нарешті надіслати свою частину, а її немає і не передбачається. Тоді вирішила, що потрібно просто лягти спати і вже завтра, на свіжу голову, знову подумати. І як тільки я почала провалюватися в сон, прийшло чітке розуміння, про що потрібно сказати! Ідея прийшла в медитативному стані свідомості, між сном і реальністю”, – розповіла Олена “КП”в “Україні”.

“Проза, яку написала Олена, чітко потрапила в настрій історії. Я нічого не поправляв – ні як режисер, ні як автор пісні. За весь час запису було зроблено всього три дублі”, – зазначив Бабкін.




один коментар
  1. Не інакше як наш Вован собі Дімона готує в образі Лєнки.
    Будуть тандемити як ботоксний з бамбінтоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *