<

Обрали «Місіс Україну», яка представить країну в США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:53 | 25.09.2020 / Борщ /
Перегляди
10
/ 1 коментар

У Києві відбувся конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International-2020 («Місіс Україна»). Корона переможниці дісталася дизайнеру з Києва Вікторії Файнблат.

Фото з заходу опубліковані на сторінці конкурсу у фейсбуці. Цього року головний приз вручали національний директор конкурсу Mrs. Ukraine International Яна Луцька та українська прима-балерина Катерина Кухар, – передає Апостроф.

“Ми віримо, що Вікторія Файнблат гідно представить Україну на міжнародному рівні в Америці вже в липні наступного року”, – відзначили організатори.

Яна Луцька, Вікторія Файнблат та Катерина Кухар

“Що й казати! Я Місіс Україна 2020! Дякую Вам всім за підтримку, цей день я запам’ятаю на все життя”, – поділилася емоціями переможниця.

Яна Луцька, Вікторія Файнблат з дочкою
Фіналістки конкурсу Mrs. Ukraine International 2020

Вікторія Файнблат – український архітектор та дизайнер, власниця власного дизайн-бюро. Нова “Місіс Україна” має дві вищі освіти: лікар нарколог-психіатр та архітектор-дизайнер.

Файнблат – не тільки успішний дизайнер, але ще й любляча дружина та турботлива мама. Жінка разом зі своїм чоловіком виховує двох дітей: 7-річного сина та 4-річну дочку.

Вікторія Файнблат

Своєю участю в конкурсі Вікторія хотіла довести, що сучасна українська жінка може встигнути все.

“Я багато подорожую і часто помічаю, що в іноземців склався кілька помилковий стереотип, ніби українські жінки тільки тим і прославляються, що красою. Мені б хотілося довести всім, що нам під силу все що завгодно: підкорення вершин, які часом непідвладні навіть чоловікам, одночасне виховання дітей і ведення успішного бізнесу, встановлення рекордів і бездоганний вигляд незважаючи на шалений ритм”, – зазначила Вікторія.

Вікторія Файнблат представить Україну на міжнародному конкурсі Mrs. International, який пройде в липні 2021 року в США.

Вікторія Файнблат




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *