<

Меми від іноземних послів та магія для Зеленського: у соцмережах жартують реагують на вихід України у плей-оф Євро-2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 24.06.2021 / Борщ / /
Перегляди
449
/ Коментарі відсутні

Перший в історії вихід збірної України у плей-оф Євро здійняв неабиякий ажіотаж у соцмережах. І звичайні користувачі, і навіть дипломати та політики не залишаються осторонь історичної події для українського футболу та жартують у соцмережах.

Найбільше соцмережі жартують про перемогу Швеції над Польщею — саме вона стала вирішальною для України, адже у випадку своєї звитяги поляки випередили б нас у рейтингу команд, які зайняли третє місце у групі, – пише Громадське.

Наприклад, посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг оприлюднив мем з бригадою будівельників, який підписав: 

«Завжди раді стати в пригоді».

У коментарях до цього допису йому відповів посол Польщі Бартош Цихоцький. Він прислав зображення розлюченого футболіста, яке підписав: «Сміється польською».

Водночас частина користувачів жартувала про непередбачуваний та складний шлях української команди до плей-оф.

А ось президент України Володимир Зеленський завдяки виходу у плей-оф нашої команди навіть повірив у магію.

Натомість частина українців жартує про те, що весь цей шлях нашої збірної був запланований. А все через те, що завдяки виходу з третього місця у групі в 1/8 фіналу ми зіграємо зі Швецією, яка є більш зручним суперником, ніж Італія, на яку ми би вишли з другого місця.

А ще у соцмережах жартують про те, що зараз збірна України перебуває не в найкращій формі, і тому вихід у наступний раунд турніру є відвертою несподіванкою навіть для самої команди.

А втім, самі футболісти, схоже, налаштовані більш рішуче. Так, нападник Роман Яремчук оприлюднив фото із надписом: «Великий шанс реабілітуватися перед вами». Цей допис поширив його партнер по команді Олександр Зінченко.

Поділяє цю позицію й півзахисник нашої збірної Олександр Зубков. Він наголосив, що перемога Швеції над Польщею дала Україні другий шанс. 

«І гріх ним не скористатися. Коли цей поєдинок завершився, ми були на вечері. Усі раділи, вітали один одного», — розповів гравець.

Нагадаємо, свій матч 1/8 фіналу Євро-2020 Україна зіграє 29-го червня у Глазго. Початок — 22:00. Наша команда вже грала зі шведами на Євро-2012, тоді дубль Андрія Шевченка приніс нам перемогу — 2:1.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *