<

MELOVIN випустив кліп на пісню «і кров кипить»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:27 | 5.04.2021 / Борщ / /
Перегляди
14
/ 1 коментар

2 квітня співак MELOVIN, представник України на “Євробаченні-2017”, презентував кліп на пісню “і кров кипить”. У своїй новій роботі епатажний артист повністю оголює душу перед слухачами, і такого щирого Мела раніше не бачив ніхто.

Фанати співака, які називають себе меловінаторами, дякують кумиру за чесність й пишуть, що не знають жодного артиста, хто б ще міг так глибоко й трагічно відтворити страждання живої душі, пише Апостроф.

“Як глибоко. Чесно. Боляче. Сльози на очах і в серці”, “Аж руки трусяться після перегляду, так боляче було дивитися, від кадрів відчаю серце стислося”, “Це так чесно. Ти поділився, а я навіть не розумію що тепер робити з цим знанням. Поки хочеться на стіни лізти”, “Це не просто кліп. Це життя. Дякую, що дозволяєш пережити з тобою важкі моменти , – пишуть шанувальники співака.

Пісню “і кров кипить” MELOVIN написав за дві ночі. У ній виконавець ділиться своїм болем після розставання з коханою людиною.

“Кожна людина має здатність як швидко засяяти у стосунках, так і швидко згаснути. Кожна людина має здатність в один момент загубити все. Всі почуття, любов та той запал який колись був. Карантин настільки розірвав багатьох, як ніколи. Мені було боляче за цим спостерігати. Боляче переживати самому. Не всі змогли пройти цю перевірку у стосунках. Не всі. І кров кипить а на душі все вже давно прохолодно”, – говорить про свою пісню артист.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *