<

Маша Єфросиніна влаштувала ефектне дефіле з пакетом сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:45 | 1.05.2020 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Карантин – величезне випробування для любительки суконь Маші Єфросиніної. Телеведучій категорично не сподобався мережевий флешмоб #pillowchallenge, і вона влаштувала для шанувальників справжній показ мод.

Про це інформує Апостроф.

“Не хочу одягатися в подушку. Не знаю, що у кого по сміттю, але я все також сумую за сукнями… Хто зі мною? – написала Маша. – Давайте радувати себе! Весна, відкриваємо вікна і присвячуємо собі трохи часу – гарно вдягайтеся під час своїх побутових клопотів і відзначайте мене в своїх сторіз! Навіть якщо миєте вікна з фасадної частини”.

https://www.instagram.com/p/B_kn_ThpBg0/?igshid=8q0pn9nppf98

На відео 40-річна телезірка показала два своїх стани: як вона виносила сміття до карантину і під час довгої домашньої ізоляції.

“Маша, Ви чудо. Вмієте повеселити. Правда, ніколи не повірю, що Ви і до карантину в такому вигляді виносили сміття. Міс Досконалість”, – пишуть фанати. – “Ідеально виглядаєте в сукні”, “Шок, скандал, бунт! Єфросиніна показала як порушує правила карантину і виносить сміття без маски і рукавичок! Навіть шикарна сукня не змогла відвернути увагу обурених підписників!”

Пізніше Єфросиніна опублікувала кілька знімків, на яких позує в зеленій шифоновій сукні з леопардовим принтом. Своїх підписниць вона запросила ділитися ошатними фото під хештегом #скучаюпоплатьям.

“Як же круто, що не одна я #скучаюпоплатьям, і з цього хештегом можу побачити всіх вас, мої рідні душі. А на град питань чиє це вбрання, відповідаю – моє”, – пожартувала зірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *