<

«Мамо, нагадай» – Вова зі Львова з дружиною випустили ліричне відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:30 | 30.01.2021 / Борщ / /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Вова зі Львова та його дружина Уляна Малиняк (на псевдо Всюдисвоя) випустили ліричну пісню «Мамо, нагадай». Дана композиція — подяка батькам за подароване життя, підтримку та батьківську любов.

Про це пишуть Notatky.com.ua.

«Маю невеличкий звіт для всіх тих, хто слідкує за моєю творчістю і переживає за мене: нове сценічне ім’я моєї дружини таки вигадали. Дуетну композицію і музичний ролик вже створили і презентували. Тезу, що «все минає, і це теж» загорнули у римовані і співані рядки. Свою віру у краще майбуття надсилаємо прямо вам. Кому пісня десь відгукнеться – вашу подяку і підтримку як завжди приймаємо у формі обговорення й поширення даного кліпу всюди, де ролики обговорюють і шерять. Дякую за вашу любов і підтримку», – пише у соціальних мережах Вова зі Львова.

Варто зазначити, що прихильники творчості артиста дуже активно відреагували на прем’єру кліпу «Мамо, нагадай». Ось деякі їхні коментарі:

«Тільки глибока людина може таке щось написати, що аж дух перехоплює. Вова, дякую»;

«Це щось схоже по силі на «Піраміду» від «Другої Ріки». Дуже глибоко копнули. Дякую»;

«Відправив цю пісню батькам ! У нас зовсім не прості відносини та були дуже складні часи, але вони одні найрідніші – інших рідних людей на жаль не буде .Подяка за часточку доброти»;

«Велике дякую за цей трек. Я давно не переживав настільки широку гамму емоцій від пісні. Чомусь Ютуб дуже рідко пропонує таку годноту. І туга і радість сплелись разом з вірою в свої сили і надією на світле прийдешнє. Дякую»;

«Не хотілось би применшувати якість усіх попередніх робіт Вови, але це на, мою думку, найкраща! Чіпляє за струни душі».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *