<

Ivan NAVI і М’ята випустили спільний кліп на трек «Ти мене кохай»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:58 | 4.05.2019 / Борщ / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Учасник Нацвідбору на «Євробачення-2019» Ivan NAVI і молода співачка М’ята порадували фанів стильною спільною відеороботою на трек «Ти мене кохай».

Інь і Янь – єдині і неподільні у своєму первісному трактуванні. Саме такими протилежними й одночасно доповнюючими елементами стали співачка М’ята та Ivan NAVI, – пише Шоуманія.

Артисти записали танцювальний трек «Ти мене кохай» і представили знятий на нього кліп.

Ідея дуетної роботи виникла спонтанно, але, не дивлячись на те, що М’ята та Ivan NAVI живуть в різних містах (Київ-Львів), запис пісні і зйомка відео зайняли всього два тижні.

– Пісня «Ти мене кохай» – чистої води експромт. Мої фани давно просили мене написати  романтичну пісню. І випадково зустрівшись з М’ятою в студії, я почув у неї цю мелодію. Ми практично відразу ж сіли працювати над текстом і буквально за 2 дні зробили трек! Я вважаю, що такі раптові колаборації – кращі, тому що все робиться на емоціях, на одній хвилі, – розповів Ivan NAVI ексклюзивно для Нового каналу.

PTR_4955

Для обох артистів це вже другий дует у творчості: у М’яти є спільна робота з латвійським співаком Маркусом Рівою, а у Ivan NAVI з українською співачкою Марією Яремчук. Позитивний досвід надихнув артистів на нові творчі експерименти.

На пісню «Ти мене кохай» артисти вирішили відразу зняти й відео. Над кліпом працював продакшн HD SHOT STUDIO: режисер Юджин і оператор Олексій Островой. В основу ідеї відео лягло поєднання двох протилежних кольорів – чорного і білого, але при цьому, замість різкого контрасту, вони, навпаки, створюють гармонію. У кожному кольорі глядач помітить присутність протилежного відтінку через символічні деталі. Такий собі симбіоз енергетики та символіки.

Безымянный




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *