<

«Імперії впадуть»: вийшла прем’єра кліпу «Бумбокс» із Наталією Гоцій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:12 | 20.11.2021 / Борщ / /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

19-го листопада популярний український рок-гурт «Бумбокс» випустив кліп на пісню «Імперії впадуть», в якому знялася відома модель Наталія Гоцій. Режисером музичної роботи став Стас Гуренко.

За словами режисера кліпу, це завершення трилогії, в яку входять інші роботи: “ДШ” та “Ангели”, повідомляє OBOZREVATEL.

“Історія про те, як стосунки з коханою людиною, хоч би якими вони були, залишають на нас сліди. І отримавши цей досвід, ми несемо його з собою.

Іноді людина з’являється в житті іншого як підтримка, іноді як випробування, яке не кожен здатний пройти”, – сказав Стас Гуренко.

Зазначають, що автором слів виступив соліст гурту Андрій Хливнюк, а музику разом із ним написали Денис Левченко та Павло Литвиненко.

У кліпі модель Наталія Гоцій, яка послужила натхненням для Хливнюка зняти такий кліп, приміряла на себе костюм фехтувальниці та воювала на шпагах.

“За свою кар’єру моделі я брала участь, мабуть, у тисячі зйомок, але у кліпі знімалася вперше. Та ще й у кліпі улюбленого гурту! Цікаво, що хоча буквально все було для мене новим, це не збивало. Навпаки, чим більше” ран” з’являлося на моєму тілі, тим краще я розуміла, що мені потрібно робити.

Шпага та костюм перевтілювали. Я відчувала себе бійцем, вони посилювали агресію, посилювали внутрішній конфлікт, тому сцени на манежі грати було легко”, – розповіла модель.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *