<

Google допоможе користувачам розпізнати депресію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:59 | 26.08.2017 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Американська версія пошуковика Google буде пропонувати пройти “тест на депресію” тим користувачам, які вводять в рядку пошуку слово “депресія”.

Це спільний проект компанії Google та американського Національного альянсу психічних захворювань (Nami), який спрямований на те, щоб допомогти користувачам, які перебувають в стані депресії, якомога раніше запідозрити у себе цей психічний розлад і звернутися до лікаря.

Така психологічна допомога буде доступна тільки в США: користувачам, які шукають інформацію про депресію, Google буде пропонувати відповісти на низку питань, щоб зрозуміти, чи є підстави для занепокоєння.

Проте, як наголошують в Nami, заповнення опитувального листа не можна розглядати як заміну повноцінної діагностики, яку проводить лікар.

Посилання на тест буде з’являтися в “панелі знань”, яка при пошуку в Google розташовується під пошуковим рядком і над усіма результатами пошуку. Найчастіше в “панель знань” потрапляють матеріали Вікіпедії.

У Google зазначили, що пошуковик не буде “запам’ятовувати” результати тестів користувачів і не буде використовувати цю інформацію при складанні вибірки контекстної реклами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *