<

День Конституції подарує українцям 4 вихідних дні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:38 | 24.06.2016 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

День Конституції подарує українцям 4 вихідних дні – непоганий привід для організації міні-відпустки. Як цікаво провести відпочинок, проаналізували в OLX.

Червнева спека – прекрасний мотиватор відправитися на море. У середньому вихідні на пляжі обійдуться трохи більше, ніж у 1000 грн. «Досить працювати й удома сидіти! Краще на пляжу на море дивитися!» – стверджує автор оголошення й кличе всіх охочих у Бердянськ. Відпочинок «усе включено» на 4 дні буде коштувати 1380 грн. Проживання в Рибаковці на березі Чорного моря обійдеться в 750-950 грн. Додатково необхідно оплатити проїзд (виїзд із Кременчука). 3 ночі й 2 дні в Залізному Порту, а також проїзд (із Харкова) буде коштувати 1200 грн.  Відпочинок у популярній Затоці буде коштувати 140-160 грн на добу, плюс проїзд (із Києва 300 грн в один бік). Додатково туристам пропонують екскурсії у Вилково та прогулянки Дунаєм (350 грн).

Любителям озер і гарної природи пропонують відвідати Шацькі озера. Вартість туру на 4 дні складе 2350 грн. У програмі відвідування Шацького національного природного парку, замку Любарта, купання на Шацьких озерах, рибалка, прогулянки на велосипедах, катання на човнах, катамаранах, байдарках.

У 4-денний сплав на байдарках по Орелі запрошують мешканців Дніпра й Харкова. У вартість 1200 грн входять 3х-разове харчування, прокат спорядження для сплаву й приготування їжі, супровід інструкторами.

Один із найбільш популярних напрямків у будь-яку пору року – Карпати. Покорити найвищу точку України – гору Говерлу – можна як раз на День Конституції. Можна вибрати організований тур, котрий буде також включати екскурсії мальовничими гірськими містечками(1550 грн) або приєднатися до групи туристів, котрі за 3 дні планують відвідати озеро Несамовите, забратися на Говерлу й прогулятися стежками Довбуша (1750 грн).

Чарівне Закарпаття також приваблює українських туристів. Ціни на святковий тур стартують  від 2170 грн. Красоти Поділля й Кам’янець-Подільського замку можна подивитися за 1880 грн. Незабутні враження гарантують організатори туру Тернопіллям: «Відвідай край, де замків більше, ніж у Франції; святинь не менше, ніж в Італії; архітектура ж, немов музика, що застигла в камені! Помолись трьом чудотворним іконам – Почаївській, Тернопільській та Кременецькій і торкнись скульптур таємничого майстра Пінзеля. А потому пройдися Вишневецьким парком, де діди Байди Вишневецького у шахи грали кріпаками, і думав тяжкі думи наш Кобзар – Тарас Шевченка, й очікував побачення закоханий Оноре де Бальзак!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *