<

Apple представила нову iOS 10: основні нововведення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:02 | 16.06.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія Apple на конференції WWDC 2016 представила нову версію операційної системи iOS 10. Зовні система ніяк не змінилася, як було при переході з iOS 6 на iOS 7, але нових функцій у ній досить багато.

Перша зміна iOS 10 – новий користувальницький інтерфейс з оновленим екраном блокування. Повідомлення стали більш інформативними, ними можна керувати за допомогою 3D Touch. Крім того, з’явилася функція очищення екрану від усіх повідомлень одним натисненням – повідомляє ДН.юа

Apple також збільшила можливості Siri. Тепер розробники отримають до неї повний доступ і зможуть інтегрувати в свої додатки, а сам голосовий помічник інтегрований з клавіатурою, тому зможе автоматично визначати мову, яко. користувачеві пишуть. Змінився також і додаток “Фото”. Одним з ключових змін стало розпізнавання об’єктів і людей на знімках. Тепер можна показати фотографії з певними людьми, тваринами, місцями або речами на них. Великі зміни в iOS торкнулися запущеного в минулому році сервісу Apple Music. Додаток стало набагато простішим і зручнішим для використання. Також з’явилося відображення текстів пісень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *