<

Американець продає власну унікальну колекцію кришок на унітази

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:09 | 17.10.2017 / Борщ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

96-річний американець Барні Сміт півжиття збирав кришки від унітазів і розписував їх. У його колекції понад 1300 робіт, які знаходяться в тематичному музеї, і тепер він шукає нового господаря.
Барні Сміт все життя пропрацював сантехніком, але крім роботи у нього було ще й хобі – збирати кришки від унітазів. У вільний час 96-річний колекціонер прикрашав їх не тільки фарбами, але і різними декоративними предметами, – повідомляє Русский Еврей.

На збір своєї колекції Сміт витратив 50 років. Оскільки кількість його робіт за весь цей час зросла до півтори тисячі, йому довелося відкривати цілий музей в своєму гаражі.

“Дуже часто злегка пошкоджені кришки списували, а я ходив і збирав їх. Потім розписував і декорував. Першим екземпляром в моїй колекції була дерев’яна кришка з оленячими рогами “- каже Барні Сміт.

Тепер же пенсіонер шукає нового власника для свого музею, оскільки він вже не може продовжувати поповнювати колекцію новими шедеврами, посилаючись на вік і погіршення здоров’я.

“Мені важко працювати з такою ж швидкістю, як раніше. Я стаю все слабше. Адже мені вже 96 “- Барні Сміт.

Експерти оцінюють його колекцію в кілька десятків тисяч доларів. Але не гроші важливі Сміту – він бажає знайти людину, яка б продовжила його справу і не стала б викидати його роботи на смітник.

“Мені потрібен покупець, який би і далі працював з музеєм. Не має значення, куди переїде моя колекція. Але я б хотів, щоб новий власник зберіг її і щоб люди продовжили милуватися нею “- сказав Барні Сміт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *