<

5 комедій на Хелловін: що подивитися з друзями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:10 | 31.10.2021 / Борщ /
Перегляди
122
/ Коментарі відсутні

У ніч із 31-го жовтня на 1-ше листопада відзначають незвичне свято – Хелловін. Одні влаштовують костюмовані вечірки, приходять на них з моторошним макіяжем і в найдивніших шатах, а також прикрашають будинки зловісною атрибутикою.

Однак є й ті, які вважають за краще цього дня зібратися із сім’єю чи друзями та просто подивитися улюблений фільм чи серіал. Апостроф підібрав кілька комедій, які можна переглянути у День усіх святих.

“Сімейка Аддамсів” (1991)

Фільм “Сімейка Аддамсів” знято за мотивами однойменного серіалу 1960-х років та коміксів Чарльза Аддамса. Це чорна комедія, яка розповідає про життя незвичної родини. Глава сім’ї Аддамс Гомес мріє про возз’єднання зі своїм старшим братом Фестером, який безвісти зник 25 років тому. Раз на рік вся родина влаштовує спіритичний сеанс, сподіваючись увійти з ним “у контакт”. І одного разу їм “відповідають”.

Персонаж, який проникає до будинку Аддамсів і видає себе за зниклого Фестера не менш дивний, ніж інші члени сім’ї. Він хоче дістатися до скарбів, але на його шляху виявляються діти, які намагаються всіляко підставити його перед батьками та розкрити план.

“Каспер ” (1995)

Цей комедійно-драматичний фільм із елементами фентезі можна подивитися всією родиною – навіть із маленькими дітьми. В основі сюжету – історія про дружбу між привидом Каспером та маленькою дівчинкою-підлітком Кет.

Каспер допомагає Кет справлятися з труднощами, які постійно створюють і підлаштовують інші привиди: Стретч, Стінкі і Фатсо. Він жертвує собою, відмовившись стати людиною, заради щастя своїх друзів, через щире серце і щиру дружбу.

“Практична магія ” (1998)

“Практична магія” – містична романтична комедія, знята за однойменним романом американської письменниці Еліс Хоффман. Головні ролі у ній виконали неперевершені Сандра Буллок (Саллі) та Ніколь Кідман (Джилліан).

Саллі та Джилліан належать до чаклунського роду Оуенс. Жінки цієї сім’ї з покоління в покоління успадковують не лише дар творити дива із суміші жаб’ячих лапок і крил кажанів, а й переймають родове прокляття — усі їхні любовні романи завжди закінчуються трагічно для обраного чоловіка.

“Особняк із привидами” (“Будинок із привидами”, “Будинок із приколами”, 2003)

Американська фентезійна комедія з неповторним Едді Мерфі у головній ролі. В основі сюжету – історія про подружжя Еверс, яке працює ріелторами і постійно зайняте роботою.

Не виняток для них і річниця весілля – цього дня вони мають оглянути старовинний маєток, куди вони вирушають, взявши із собою дітей. Проливний дощ затоплює дорогу, і Еверсам доводиться заночувати у дивного господаря цього маєтку, містера Грейсі, та його не менш дивного дворецького Ремзлі. Сімейка раз у раз натикається на всілякі дивацтва: магічні кулі, що говорять, духів і потайні ходи.

“Зомбі на ім’я Шон” (2004)

Пародійна комедія жахів, яка є першою частиною трилогії “Кров та морозиво”.

Кінокартина знайомить із звичайним хлопцем Шоном, який працює в магазині техніки. Кожен його день схожий на попередній, як, втім, і всіх інших людей у місті.

Одного дня, вийшовши на вулицю, Шон навіть не помічає, що всі навколо – зомбі. Незабаром він і його друг Ед таки починають розуміти, що вони – одні з небагатьох, хто ще не перетворився на ходячих мерців, і тепер їм доведеться спробувати вижити в зомбі-апокаліпсисі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *