<

10 найдивовижніших коштовностей, які вражають

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:40 | 16.10.2017 / Борщ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Діамантові переливи, блиск сапфірів і смарагдів, ніжна краса перлів – все це споконвіку приваблювало людину.

З року в рік ювелірні дизайнери відточують свою майстерність з великим азартом, і поспішають здивувати своїми талантами. На їх твори хочеться милуватися, не відриваючи очей. Саме огляд таких коштовностей підготувало ВСВІТІ.

Сонячний манжет від Piaget

2


Браслети-манжети завоювали небувалу популярність за останні кілька років, повз цього тренду не пройшов і знаменитий швейцарський бренд Piaget. Майстри компанії створили сонячний браслет з жовтого золота. Його декор вражає своєю надзвичайною красою. Він виконаний з натурального пір’я райських птахів, шпінелі, рожевих і жовтих сапфірів і сонячного граната.

Блакитне крило від Stephen Webster

3


Варто тільки поглянути на прикрасу, як відразу стає зрозуміло, що її автором є британський дизайнер Стівен Вебстер. Його твори мають один почерк, всі вони в міру жіночні і характерні. Не дарма коштовності цього ювеліра обожнюють Мадонна і Анжеліна Джолі.
Перстень виконано з білого золота у вигляді крила (цей символ майстер дуже часто використовує в своїх колекціях), а інкрустоване прекрасними аквамаринами і загадковими танзанітами.

Перстень-древо від Lydia Courteille

4


Француженку Lydia Courteille сміливо можна вважати королевою епатажного ювелірного мистецтва. Вона без страху кидає виклик ювелірній справі і громадськості, створює дуже сміливі та яскраві роботи. Поряд з надмірно авангардними роботами вона робить і разюче реалістичні прикраси. Наприклад, на створення цього перстня її надихнули ефіопські дерева і їх красу ювелір вирішила закарбувати у перстні. Для цього вона використовувала коричневе родоване золото, цаворіти і зелені турмаліни.

Діамантові колоски Tiffany

5


Тема родючості актуальна в осінній період, можливо саме тому відразу кілька відомих ювелірних домів випустили прикраси, в яких явно проглядаються дорогоцінні колоски. Не стала виключенням і американська компанія Tiffany. Для поповнення своєї «Синьої книги» ювеліри виготовили браслет-манжет з білого золота і діамантів різного ограновування. І у них вийшло дуже ефектний і красивиф витвір ювелірного мистецтва.

Перловий комір від YOKO

6


Японський бренд YOKO не приховує своєї прихильності до перлів, тому в портфоліо компанії постійно з’являються коштовності з цим дивовижним ювелірним матеріалом. На цей раз майстри YOKO створили стильне намисто-комір з білого золота, який прикрасили білими діамантами і перлами Південних морів.

Бульбашки шампанського від Madstone Design

7


Любов дизайнерів Madstone Design до шампанського надихнула на створення цієї пари сережок. Вони виконані з жовтого золота і доповнені турмалінами Параїба, білими діамантами і блакитними топазами. Саме топази прикрасили так званими «бульбашками шампанського». Їх вирізьбили прямо в самих каменях, щоб створити такий незвичайний ефект.

Райдужне намисто de Grisogono

8


Намисто de Grisogono переливається всіма кольорами веселки завдяки різнобарвним сапфірам і фантазійним діамантам. Від нього складно відвести погляд – магічна дія дорогоцінних каменів!

Асиметричні сережки від Michael John

9


Чорні опали виглядають, як мінімум, незвично і загадково, а коли вони обрамлені в біле золото і доповнені діамантовим і сапфіровим розсипом, то їм просто немає рівних. Їх красу оспівує ювелір Michael John, який доповнює чорними опалами всі свої творіння.

Чудовий браслет Arunashi

10


Індійські ювеліри вважаються одними з кращих в світі, вони зберігають і передають традиції свого мистецтва більше 5000 років. Можливо саме тому вироби індійського бренду Arunashi виходять особливими. Взяти, приміром, браслет з блакитного титану і золота, прикрашений опалами, турмалінами і діамантами.

Дорогоцінна стрикоза від Fred Leighton

11


Комахи постійно надихають ювелірів на створення чудових прикрас. Брошка від Fred Leighton у вигляді стрикози можна вважати справжнім витвором ювелірного мистецтва. Вона виглядає, як жива, якщо не враховувати, що її прикрашає велика кількість діамантів і червоної шпінелі, а крила виконані з білого напівпрозорого нефриту.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *