<

Наші читачі переглянули 431 974 сторінок за грудень місяць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 11.01.2016 / Блоги /
Перегляди
27
/ коментарів 8

Більше 3-х сторінок сайту “БУГ” за сеанс переглядає наш читач. За грудень місяць на bug.org.ua завітало 39 218 користувачів які переглянули 431 974 сторінок.

Популярні теми за минулий місяць грудень були такі:

Найпопулярніші відео за 2015-й рік:

І трохи статистики за 2015 рік.

89% наших читачів заходять на сайт “БУГ” знаходячись в Україні, а це 1 005 710 користувачів за минулий рік. Інші 140 країн, з яких заходили на сайт є: Кенія, Росія, Польща, Нідерланди, США, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Білорусь, Норвегія, Англія, Ізраїль, Франція, Канада, Туреччина, Португалія та інші.

767

Найбільше читачів у 2015-му році заходили на “БУГ” через комп’ютер, хоча ріст наших користувачів, які використовують мобільні гаджети зростає.

768




коментарів: 8
  1. Андрій!!! Я переглядаю Ваш сайт як і всі інші сайти Нововолинська.
    МЕні незрозумілий “журналіст” Кравченко з його “Голосом народу”. Особливо з темами “порно” і “легалізація проституції”…
    Ми і так ідемо до Європи…
    Варто говорити про людські цінності, які несуть добро, мають виховну мету… А Кравченко нехай танцює, це в нього краще виходить.

    • він більше на клоуна схожий, ніж на журналіста)) з його “целками” і останніми голосами народу це скоріше брєд ніж стьоб, який він ніби хоче робити. Навіть дивитись не хочеться такі відео

    • Пора трошки розкомплексувати це суспільство.
      Так і напрошується цитата Раневської :Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью.

      А, і щодо збочень! “Лесбиянство, гомосексуализм, садизм, мазохизм — это не извращения. Извращений, собственно, только два: хоккей на траве и балет на льду”.

      • хороші у Вас, шановна(ий) кася людські цінності. Якщо керуватись даними двома цитатами то яке покоління ми виростимо?підарів і лезбіянок, садистів і малолєток, які крім мата нічого путнього нам сказати більше не зможуть і називати їх хорошими людьми? Не так давно на фб натрапив на допис одної людини, яка власне і писала про те, що покоління наших дідів-прадідів несло нам культурні цінності, давні традиції українського народу,а що залишимо після себе ми?

        • Віталька, у школі був такий прЕдмет навчальний – українська література. і там вчили всякі художні засоби.
          Так ось – не треба трактувати речі буквально.
          Чи зразу, як в тексті згадано ЛГБТ, то вбачаєте пропаганду ЛГБТ?

        • Якщо вже такий строго правильний як пуританин – то читайте сайт Нововолинської міської ради.
          Там, між іншим, Кравченка нема, зате є В.Б.

          • По перше,з прЕдмету, назва якому українська література в мене було відмінно. По друге, в кожного свої збочення якщо вже на те пішло. По третє, я висловив свою думку про те, що стьоб типу Щура чи Дурнєва у голоса народу не виходить, хоча стараються косити саме під них( можливо книжки треба читати і словниковий запас підтягувати? як знати). І з яких пір сайт міської ради став сайтом новин?може я щось пропустив? І на сам кінець, яке відношення взагалі має Кравченко і В.Б до наведених Вами цитат і ЛГБТ? невже яскраві представники даних спільнот?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *