<

Старі, нові перли від Нововолинського міського голови Сапожнікова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 22.05.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарі 4

18-го травня відбувся конкурс на право оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Нововолинська. В даному конкурсі брало участь два претиндента, а саме дві політичних партії ВО Свобода і блок Петра Порошенка Солідарність. Цинізм нашого мера полягає в тому, щоб любою ціною перешкодити Свободі в отриманні будь якого приміщення під офіс. Ось чому в останній момент появився конкурент болок порошенка. Стартова ставка за метр даного приміщення 30 гривень остаточна наша пропозиція 110 грн.за квадратний метр, голови блоку порошенка 111 гривень, це за приміщення яке знаходиться навіть не вцентрі міста,а в трибуні місцевого стадіону. Тако ж цікаво, що у мера не знайшлося більш пристойного приміщення для президенського збіговиська.

Питання в тому, що в 5-ти денний термін голова блоку порошенка повинна укласти договір згідно діючого законодавства. Чи готові порошенківці платити таку ціну? Така собі гра пінд-пол Сапожнікова з місцевою Свободою тягнеться з 2006 року, таким чином гродоначальник домагається лояльності, співпраці та покори націоналістів шахтарського міста. Будь які ініціативи Свободи рубаються вічним мером всія нововолинців Сапожніковим на корню. Ну-Ну Борисович побачимо в кого вистачить нервів і хто першим впаде чи спідкнеться.

Чикаємо 5-ть днів на підписання золотого договору між власником і блоком порошенка, тому далі буде…..




коментарів: 4
  1. Про які ініціативи ти говориш? Може про ті , коли ви разом із регіонами на майдані хтіли зняти мера. В одну дудку дмухали із ригами ! Чи тобі нагадати?

  2. Не слухай його, Володимире. Це провокатор на штатній зарплаті. 5-та колона. Я його знаю. Все ти правильно пишеш. Перемога буде за нами.

    • Ти коли каятися почнеш за свої гріхи в комсомолі та у “Спільній думці” де ти працював на ригів?

  3. СвободА в цьому місті працює на великого Чо.
    І голосує за все, що треба.
    Так що давайте без ініціатив.
    Чи знову буде Гольчук іти на мера?))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *