<

Розпочались суди по поверненню майна КТ «ЛЬВІВСЬКА ЖІНКА»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 31.01.2015 / Блоги /
Перегляди
5
/ коментарі 4

Третє судове засідання у цій справі відбулося 29 січня у Нововолинському міському суді.  Через, майже, чотири роки поневірянь, відмовок, відписок і принижень власника цього засобу масової інформації, Ігоря Желізка.

Приватне підприємство якого, не без участі державних судових виконавців і невідомого поки-що замовника, було захоплене у 2011 році. Таким чином, конкуруюча приватна організація такого самого профілю, яку спочатку очолював родич міського голови м.Нововолинська В. Сапожнікова, а тепер особа, котру мешканці міста теж вважають максимально  наближеною до найвищого місцевого посадовця, стала монополістом по наданню подібних послуг.Перед рейдерським, як вбачається, викраденням ПП «Радіоорганізація Кабельне Телебачення «Львівська жінка» у Нововолинську Волинської області, на її власника І.Желізка, кілерами було скоєно замах на вбивство. Чоловік отримав 15 ножових поранень, переніс декілька операцій і дивом вижив. Та не здався. Замовника замаху не встановлено. Приміщення було продане підприємцю, депутату міської ради Ю. Клімовичу, а майно, обладнання і устаткування (зі слів І.Желізка) було розкрадене. Завдані збитки власник оцінює у суму, що становить близько 60 млн. гривень. У позові, поданому до Нововолинського міського суду позивач вимагає скасування результатів конкурсу проведеного міською радою по продажу цілісного майнового комплексу РО КТ «Львівська жінка» по проспекту Перемоги, 2А під виглядом приватизації комунального майна громади. Окрім того, має претензії до нинішнього власника вбудованого приміщення Ю.Клімовича, як третьої особи, що не заявляє самостійних вимог у суді і збагатився на певну суму.

На судовому засідання були присутні зав. правовим відділом міськвиконкому Л.Попова, представник планово-економічного відділу міської ради, юрист ЖКО І.Васильчук. Інтереси Ю.Клімовича захищав адвокат С.Сафулько (молодший) із луцької приватної юридичної фірми «Конфідент». Головуючий на засіданнях – суддя О.Г. Галушка. Судове засідання розпочалось в 10-30, закінчилось о 18-00. Наступне – 16 лютого о 11 годині. Деякі фото, виконані при ліквідації ПП «РО КТ «Львівська жінка» надаю окремим файлом.

DSCF3772
DSCF3773
DSCF3782
DSCF3789
DSCF3793
DSCF3794
DSCF3803
DSCF3814
DSCF3816




коментарів: 4
  1. Побачим , який зараз суд?! А Сафулько доречі самий дорогий по області. Хто ж йому платить за Клімовича?

  2. Десь в пам”яті виринула цікава теза Сенкевича?, чи якогось поляка…
    *З українцями можна робити що завгодно,крім одного–їх ні в жодному разі не можна ображати*
    Довіримось поляку,історичному спадкоємцю багатьох “ображальників” українців і подивимось на сучасні процеси крізь призму образ.
    Чи було образою для Українців побиття студентів на майдані? Поза сумнівом.Глибока,кровна…В Українця очі налилися кров”ю і в результаті тупорилий бовдур з поплічниками подався шукати інші місця для перебування.Майже без паузи інший ідіот узявся на весь світ порушувати неписане табу і наразився на шалений опір.А на відпір ми міцні. Оскільки кількість образ(хоча б у вигляді нахабної брехні,кривосуддя,деШПОТИзму)не зменшується і тенденції для її спаду не прослідковується,то є підстави робити оптимістичні прогнози.Народ-шахтар,Народ-землероб,якого назвали фашистським такої образи не вибачить! Українська хата стоїть якраз посередині села під назвою Європа,де й по нині триває кровава драма..
    НАТХНЕННЯ НАМ УСІМ ДЛЯ ТОГО,ЩОБ БІЛЬШ НІКОЛИ НАША ХАТА НЕ ОПИНИЛАСЯ СКРАЮ….

  3. С.Сафулько (старший) захищав В.Сапожнікова у 2005 році коли той подав у суд на покійного вже Ф.Свідерського і на Є.Кліндухова про власний захист “честі, гідності та ділової репутації” та компенсацію моральної шкоди. Здається, він оцінив свій збиток у $1000 з кожного. Суди тоді закінчились нічим, бо виявилось, що потрібно судити позивача. Вікторе Борисовичу, я брешу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *