<

Прибутки нововолинських прокурорів у 2014 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 6.06.2015 / Блоги /
Перегляди
2
/ коментарів 20
Шпота і Сєчка

Останнім часом я дещо спеціалізуюсь по деклараціях доходів державних службовців найвищого рангу. Теми, як правило, дуже цікаві і повчальні на тлі можливих невідповідностей офіційно задекларованих розмірів прибутків та способу життя чиновників у розкошах і комфорті. Та імовірно, записаного на близьких родичів рухомого і нерухомого майна декларантів.

«Жаба – скажуть недоброзичливці, тебе душить». Зовсім ні. Вона живе всередині тих, хто бере чуже і вимагає хабарі та побори. Вона душить зажерливих і брехливих. Безсовісних та підлих. Штовхає на кримінальні злочини та гуртує навколо себе потенційних злодюг. Тих, хто не боїться Бога обкрадаючи сиріт та вдів, убогих духом і  бідних. Та калік – героїв АТО. Зрештою, не про мене мова. Я нічого не брав.

Ось і цього разу, хочу запропонувати вам власноручно заповнені державними службовцями офіційні бланки декларацій про доходи. Мова про нововолинського міського прокурора О.Шпоту та його заступника Ю.Сєчку. Якщо ви думаєте, що вони надіслали мені декларації добровільно, то глибоко помиляєтесь.

Процес саме так і розпочався – із мого інформаційного запиту. Проте, як люди військові і дисципліновані, прокурори направили його до свого начальства – у Луцьк. А вже звідти, мій давній (та й ваш теж) знайомий – заступник обласного прокурора Олександр Сліпчук, (колишній міський прокурор Нововолинська) люб’язно надав відповідь на запитувану мною інформацію.  Очевидно узгодивши питання із новим прокурором Волині Д. Чепіжаком.

Ось, що я вам скажу. Та не збіднів ніхто із них. Принаймні, не набагато. Як були багатіями, у порівнянні із нами – їхніми донорами, такими й залишились. Зрештою, судіть самі.

Олександр Шпота, прокурор Нововолинська.

У порівнянні із 2013 роком зарплата дещо зменшилась із 144,5 тис. грн. до 138,6.

У дружини прибуток у вигляді заробітку зріс. Із 31, 3 тис. грн. до 35,7.

Два авто.  Земельна ділянка та ж сама – 12,56 сотих га. Квартира чи будинок (не вказано) – 94 м. кв., як і минулоріч. Місцезнаходження житла – невідоме. Вкладів у банках про чорний день – 0. Витрат на обслуговування вищевказаного майна – 0.

[spoiler title=”Декларація Олександра Шпоти”]

DSCF4662 DSCF4663 DSCF4664 DSCF4665 DSCF4666 DSCF4667 DSCF4668 DSCF4669 DSCF4670 DSCF4671

[/spoiler]

Юрій Сєчка, заступник прокурора Нововолинська.

Зарплата, відповідно до 2013 року, зросла із 130,2 тис. грн. до 133,6.

У членів родини прибуток склав – 33,2 тис. грн. (31,29 – у 2013 році)

Автомобілів – 0. Земельних ділянок – 0. Дві квартири (місцезнаходження не вказане) – 57 м. кв. і  18 м. кв., відповідно. Вкладів у банках – 0. Витрати на обслуговування – невідомі. Фінансові зобов’язання декларанта і членів родини – див. декларацію.

[spoiler title=”Декларація Юрія Сєчки”]

DSCF4672 DSCF4673 DSCF4674 DSCF4676 DSCF4678 DSCF4680 DSCF4683 DSCF4684 DSCF4685 DSCF4686

[/spoiler]

Думаю, моїм читачам та й недоброзичливцям теж, буде цікаво ознайомитися із розміром статків міських прокурорів Нововолинська на тлі  їхніх особистих досягнень в ударній правоохоронній праці на благо процвітання територіальної громади Нововолинська без корупції, крадіжок бюджетних коштів, комунального майна та поборів у ЦМЛ, школах і ДДУ.

Отож, долучайтеся до фінансового та іншого  контролю над найнятими вами працівниками у сфері охорони конституційних прав громадян і боротьби із посадовою, та імовірною, організованою злочинністю у рідному Нововолинську. Реально долучайтеся та потужно, а не віртуально – на кухнях, у спальнях і дачах. Не вірте слухам. Зміст яких нашпигований, переважно, плітками і байками бабць із припід’їздних відшліфованих за роки лавок, обпльованих соняшниковим лушпинням.

Насамкінець я, поміркувавши, додав сюди іще й доходи нашого нового прокурора Волині Дмитра Чепіжака, за 2014 рік. Що були доброзичливо надані мені сайтом «4 Влада».

Декларація Чепіжак 2014

25.05.2015 року
Анатоль Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ




коментарів: 20
  1. Для того, щоб коментувати декларації, в них потрібно хоч щось розуміти. Місце розташування майна не вказується, бо це конфіденційна інформація.нарахунок 2х квартир – то це походу не 2 квартири – де ви бачили квартиру 18 кв м??? це певно частина, просто метраж поділений на декларанта і інших челнів сім”ї. а шо ж ви написали про доходи, а про фінансові обов”язки – нічого??? а може в них кредити є?? а??

    • Дійсно потрібно, хоч щось, та трохи петрати. Якщо метраж однієї квартири поділений на членів родини декларанта це має бути зафіксовано у декларації – кому і скільки. А квартира готельного, барачного чи комунального типу, може бути і 9 м.кв. Надам копії, що були надіслані мені із Луцька. Так там і написано: КВАРТИРА – 18, і ДРУГА – 57 м.кв., відповідно. Питання не до мене, це не моє
      майно. Зробіть інформаційний запит, якщо сміливості вистачить.

      • От шо ви мелете? так і написано “квартира” і “друга” ?? Бред сивої кобилки. Там чітко і ясно – майно декларанта і майно челнів сім”ї. Не розводьте брехлі, а ліпше викладіть скани. Там все і ясно буде.

      • тоді нехай той Анатоль надасть декларацію про своє майно та свої статки! Бо він не оре, не сіє та не жне, а живе весело, припіваючи! Також хай Анатоль, чесно та щиро,як на сповіді перед батюшкою, розкаже усім про його співпрацю із ригіоналами з “Спільної думки” та про перебування Анатоля у лавах юних ленінців(комсомол)

  2. ну вже скілько ото можна???
    Толику, чи більше нема ніц до роботи?

    • Що саме робити, Катерино Дмитрівно? Нічого незаконного я не роблю. Опублікував статки прокурорів. Вам не цікаво? Ну, ми ж не Північна Корея врешті-решт. Хочеться СССР? А де я Вам його візьму? Нема і не буде більше.

      • То тобі дідугану старий у СССР хочеться,аж свербить!Бо ти комсомолець,ще той! Вже з тебе труха сиплеться, а ти у мери зібрався.Усі знають, що ти на прокурора злий через окуляри з кінотеатру! Тепер хочеш помститися?

        • “Труха” українською буде “порохно”. Ви іще не спорохнявіли від злості?

          • Від злості не спорохнієш, Анатолю!Спорхнієш як ти від старості!

    • Анатоль, анатоль…слів багато, а на толоці з лопатою та граблями ніхто його не бачив.

  3. Ти гість сам що небуть в світі зробив, щоб старшу людину тролити? Ти ж напевно козачок мера який нічого не зробив

    • “Алєксєй”, не звертай уваги на …. Воно приставлене за гроші до мене, на всіх нововолинських сайтах. Весело читати його безграмотні та тупі вислови. Хай пише. І що більше – тим краще. Честі вони його “господарям”, не додають. Навпаки.

      • Вибори на мера покажуть кому виборці додадуть честі Віктору Борисовичу чи Анатолю!

    • Років в мене не менше ніж в Анатоля. За своє життя зробив багато добрих справ та шляхетних вчинків.Так, я дуже поважаю пана Сапожнікова, як і уся нововолинська громада. Ніхто того Анатоля не тролить-кому він потрібен?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *