<

Про катастрофічний стан доріг Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:12 | 18.03.2017 / Блоги /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Як годиться в нашій країні, той, під ким горить “крісло” починає реагувати по-своєму і ініціювати збори так, як йому хочеться і подавати суспільству ті відповіді, які йому замаяться! Допоки ми всі будемо так спокійно реагувати на свавілля і безвідповідальність посадових осіб, нам кращої країни не побудувати!

Повідомляю, що державний чиновник Іван Мирка, котрий є “директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА” із 2014 року, відповідає за стан доріг в області,а саме контроль і розподілення коштів на ремонт доріг. Саме він виробив стратегію, яка каже, що ремонтувати одну дорогу в рік капітально це є круто! Також особисто він сам сказав, що “так, дійсно, дороги в складному стані, і ми несем за це відповідальність!” і ще багато чого, що не вкладається здоровій людині у голову.

Мабуть, саме через таке недолуге керівництво, кожне місто, кожен район області має катастрофічну ситуацію з дорогами. І тут питання не у фінансуванні, бо як заявив пан прем”єр-міністр – грошей автодору виділяється максимум!

Не отримавши ще відповіді, на наше офіційне звернення до голови Волинської ОДА Гунчика Володимира, пан МИРКА ініціює, через пост у фейсбук!!!, в обхід основним офіційним джерелам інформації на ресурсах яких, інформація відсутня станом на ранок, день та вечір 18 березня:

Myrka Ivan повідомляє: 22 березня о 15:30
в овальному залі Волиньради відбудеться громадське обговорення планів по ремонту та утриманню доріг у Волинській області.

До обговорення запрошуються керівники служби автомобільних доріг у Волинській області, ДП «Волинський облавтодор», підрядних дорожно-будівельних та проектних підприємств, а також громадські організації.

Порядок денний:
1.Стратегія будівництва, ремонту та утримання доріг Волинської області.
Доповідає: І.Мирка.
2.План будівництва, ремонту та утримання доріг загального користування державного та місцевого значення на 2017 рік
Доповідає: А.Посполітак.
3.Проблеми, реформування та ремонт доріг ДП «Волинський облавтодор»
Доповідає: О.Зіньков”…

Усі ми, а це більше кількох сотень чоловік та організацій із міст Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, Луцьк та менших населених пунктів, що підписали минулого тижня звернення щодо публічних слухань, сьогодні отримали “ляпаса” від чиновника, який має нести кримінальну відповідальність за доведення доріг області до катастрофічного стану.

Робити наввипередки пану Мирці ми не дамо, оскільки, порушення Закону “Про публічну інформацію”, про порядок денний ініційований ним ( всупереч наших вимог) такого плану нас не цікавить і місце проведення цих слухань нас не влаштовує.

Слухати “кашпірування” від усього цього “осередку” ми не будемо. Він же потім буде заявляти, що слухання пройшли успішно і хто хотів, той прийшов.

Пане МИРКА, – нас не ці питання цікавлять, а цікавить конкретні запитання, – куди і як Ви поділи кошти за 2014-2016 роки!!!! Оскільки стан доріг під Вашим керівництвом важко назвати навіть жахливим…

Спільно із громадськими активістами, до яких ви не прислухаєтесь, громадськими організаціями ми завітаємо до Вас та зробимо свій порядок денний, який цікавить жителів області…

Ви, у свою чергу, разом із своїми підлеглими на місцях (керівниками усіх ДЕДів), будете звітувати по кожній дорозі області, по кожному виписаному наряді, по тому, що Ваші підлеглі не працюють згідно Державних будівельних норм, а працівникам ДЕДів не виплачується заробітня платня від початку року!!! Та все ж таки, пояснете кожен, нам – від голови ОДА до виконроба,- куди ж пішло фінансування на утримання доріг під Вашим “чуйким” керіництвом.

Анонсуємо, що від відповідальності Вам піти не вийде і ми уже бачимо, що в нашій області з”явився ще один “насіров”…

Також громадськість області вимагатиме від очільника ОДА, голови ОДРА провести конкурс на заміщення вакантних посад усіх керівників та їх заступників – від директора департаменту інфраструктури та туризму, до виконробів у Дорожньо-експлуатаційних дільницях!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *