<

Запчастини до телефонів – основа їх ремонту та відновлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 10.03.2023 / Статті / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Застосування ґаджета є невід’ємною складовою сучасної людини. За допомогою смартфону вдається не лише вести бесіди, а й заходити в інтернет, розважатися, грати в ігри, а також заробляти. Сучасний смартфон має велику кількість інструментів, щоб замінити немалий набір додаткової техніки та обладнання в різному виконанні.

Постійна експлуатація зношує техніку, що призводить до зміни функціоналу та зниження ефективності. Але фахівці знають, що тут https://gsm-komplekt.ua/ua/s-16-zapchasti-harkov можна купити запчастини до телефонів і виконати ремонт з повним відновленням. Деякі поломки прості в усуненні та відомі багатьом фахівцям, тому не потрібно бігти та купувати новий телефон.

Різновиди та асортимент деталей

Найчастіше заміні піддається дисплейний модуль та акумуляторна батарея. Перша деталь замінюється внаслідок механічної поломки, тріщин та падінь телефону. Батарея швидко зношується, і її заміна є добрим способом відновити колишній комфорт від час використання пристрою. Крім цих компонентів, асортимент пропозицій доповнюється такими деталями:

  • динаміки та дзвінки;
  • лотки SIM-карток;
  • передня та задня камери;
  • захисне скло;
  • корпуси та окремі компоненти;
  • кнопки, шлейфи та інші дрібні деталі.

Багато деталей представлені в оригінальному виконанні або виготовлені відповідно до заводських шаблонів, але на підприємствах інших компаній. Відповідно до індивідуальних умов можливі оптові поставки деталей за особливими цінами.

Окрім запчастин не зайвим буде ознайомитись із асортиментом інструментів для ремонту. Тут https://gsm-komplekt.ua/ua/category/instrument/ можна знайти чимало засобів, що дозволять автоматизувати та спростити ремонт. Є антистатичне обладнання, мультитули, захисні окуляри, плоскогубці, допоміжні інструменти та багато іншого.

Де придбати запчастини?

Інтернет-магазин «GSM-Комплект» стане чудовим місцем для вибору та аналізу пропозицій. Тут є запчастини навіть для незвичайних смартфонів, які не користуються популярністю у клієнтів. Деякі деталі можуть не підійти або неправильно підібрані, але завжди можна оформити повернення.

Діє доставка по всій Україні. Запчастини надійно пакуються без ймовірності поломки під час доставки. Оплата післяплатою або у форматі банківського переказу після оформлення замовлення на сайті. Додаткові консультації щодо вибору нададуть менеджери магазину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *