<

Які заходи можуть прийняти ОСББ для безпеки будинку та двору? *

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 1.02.2017 / Статті / /
Перегляди
118
/ коментарі 3

У реаліях 21 століття, невід’ємним моментом є контроль за тим, що відбувається навколо власного помешкання. При купівлі квартири чи будинку, люди намагаються вибрати якомога спокійніший мікрорайон чи вулицю, як говорять “де ніколи нічого не траплялось”. Хоча життя вносить свої корективи і бувають випадки, коли хулігани пошкодять автомобіль, розтрощать лавочку чи дитячий майданчик в дворі вашого будинку. Коли ваш будинок не об’єднався з іншими багатоквартирними і не створив ОСББ, то певні ремонтні роботи можна вимагати від ЖЕКу. А якщо, ви вже входите до ОСББ, то за власний кошт змушені ремонтувати. Можливо і буде надія на роботу правоохоронних органів, але на скільки успішним буде пошук злочинця, коли немає свідків?

Саме тому одним із можливих рішень забезпечити безпеку вашого майна, будинку та навіть рідних, котрі затримались і пізно повертаються додому, є встановлення системи відеонагляду.

Відеонагляд в багатоквартирному будинку необхідний для вирішення багатьох завдань безпеки: куди пішла Ваша дитина, що відбувається на дитячому майданчику, чи все гаразд з Вашим автомобілем, хто заходить до Вашого будинку?

Організувати встановлення системи камер може як один власник квартири, так і жителі усього будинку. Тим паче в наших реаліях, коли активно створюються ОСББ, питання колективної відповідальності значно простіше вирішуються.

Якість фото втрачена, при зміні розміру.

Зі слів приватного підприємця Андрія Кандиби, “vidcom.com.ua”, котрий спеціалізується на встановленні систем відеоспостереження, камери допомагають не лише знайти винних у злочинах (пошкодження та викрадення майна, хуліганство тощо), але й попередити їх. Потенційний злочинець помітивши встановлені камери відеонагляду, навряд чи буде вдиратись в будинок, або ж вчиняти інші хуліганські дії.

“Ми пропонуємо комплексне рішення будь-якої складності. Усі проекти реалізуються залежно від специфіки розміщення будинків та індивідуальних вимог замовника. Також ми повністю обслуговуємо камери та забезпечуємо програмну частину. За бажанням чи домовленістю, будь-хто з мешканців будинку зможе переглядати відео з камер онлайн. Так можна слідкувати за дитиною, чи автомобілем, що дуже зручно та дозволяє швидко відреагувати на ту чи іншу ситуацію,” – розповів Андрій Кандиба.

Встановлення системи відеоспостереження для всього будинку чи ОСББ ефективніше, ніж встановлення окремих камер. Адже так контролюється не лише весь двір чи прибудинкова територія, але й всі входи в будинок.

Якщо Ви вирішите встановити системи відеоспостереження, то сучасний ринок пропонує широкий вибір камер різної якості та будь-якої вартості, а також велике різноманіття охоронних систем.

Можна й самостійно пошукати в мережі Інтернет оптимальний варіант, але невідомо, що саме Вам пересилатимуть. Коли самостійно замовляєте в інтернет-магазині обладнання, тоді виникає ще одне питання – хто проведе якісні монтажні роботи? А також підібрати інші комплектуючі для встановлення камери відеонагляду.

Найоптимальніший варіант – звернутись до підприємців котрі спеціалізуються у такій сфері та можуть дати корисні поради, а також підібрати комплектуючі елементи. Також при виборі системи, можна отримати консультацію у кількох фірмах, котрі пропонують дані послуги. Порівнявши ціни та якість, можна робити вибір та встановлювати систему відеонагляду.

VIDCOM– допоможе забезпечити безпеку жителів багатоквартирного будинку. Наші спеціалісти грамотно розроблять систему відео нагляду і виконають якісне встановлення обладнання.

Більше інформації Ви можете отримати на сайті www.vidcom.com.ua, а також за номерами телефонів +38097 935 94 92, +38 063 387 77 21. Наша адреса: м.Володимир-Волинський, вул. Ковельська 99. Ми завжди готові підказати найкращий варіант.

Якість фото втрачена, при зміні розміру.
Якість фото втрачена, при зміні розміру.




коментарів: 3
  1. стаття зовсім не схожа на замовлену рекламу ПП. кандиби.
    народ потребує побільше джинси

    • Народ потребує того, аби брати справу в свої руки і захищатись від хуліганів, зловмисників та маргіналів, що дебоширять, крадуть, грабують.
      І отут на допомогу приходить Кандиба…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *