<

Як жителям Західної Волині підзаробити у 2018 році: поради від Doba.ua

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 16.01.2018 / Статті /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Останні кілька років в Україні набуває популярність внутрішній туризм. І це зовсім не дивно, тому що наша країна дуже мальовнича. Унікальна природа, вражаючі пам’ятки архітектурні та столітні традиції – все це поблизу.

Західна Волинь суттєво відрізняється від інших українських регіонів своєю загадковістю. Розташована на кордоні з Польщею, ця місцевість приваблює туристів своєрідним колоритом.

З економічної точки зору Волинь не найбагатший регіон України, тому місцеві жителі часто виїжджають до сусідніх країн для додаткового заробітку. Але праця за кордоном часто пов’язана з певними ризиками.

Якщо перед вами постало питання, як підзаробити у 2018 році, то відповідь очевидна — оренда власного помешкання. Ми вже писали, що внутрішній туризм зазнав значного розвитку в останні декілька років, тому попит на оренду квартир зростатиме. Щоб зняти житло у Луцьку, вже зараз потрібно бронювати житло за місяць до поїздки, стверджують на Doba.ua. Дехто може скептично поставитись до такого виду бізнесу, але факти доводять, що Західна Волинь дійсно приваблює туристів:

1. Шацькі озера. Розгалужена система озер відома не лише в Україні, але й за кордоном. Спокійний відпочинок серед квітучих дерев з можливістю провести час за риболовлею, що може бути краще? Кожного року на берегах виростають сучасні бази відпочинку, але не всі можуть дозволити собі проживання в котеджах. Велика вартість і є тим чинником, завдяки якому туристи віддають перевагу оренді квартири.

2. Стародавні замки. Західна Волинь є однією з небагатьох місцевостей, де природа зберегла замки та монастирі у їхньому первісному вигляді. Туристичні агентства пропонують багатоденні тури, щоб кожен встиг ознайомитись з архітектурним здобутком регіону.

3. Перетин туристичних маршрутів. Західні ворота України — неофіційна назва Волині. Багато європейських туристів, які перетинають кордон автобусом чи на власному автомобілі, щоб зняти дешеву квартиру в Києві та надалі подорожувати Україною, вражені красою регіону, тож часто зупиняють на Волині на кілька днів. Бажаючи відчути на собі всю автентичність та колорит, мандрівники обирають не готель, а приватні помешкання.

4. Гастрономічні тури. Тільки в місцевих колибах туристи можуть скуштувати справжню традиційну ковбасу з індички з додаванням сиру та олії, а на десерт замовити хрумкі вергуни.

Звісно, існує ще багато варіантів наповнення сімейного бюджету, але здача житла в оренду — один з найбільш прибуткових та безпрограшних.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *