<

Як вибрати жіночі кросівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 25.01.2023 / Статті / /
Перегляди
90
/ Коментарі відсутні

Невимушений і вільний стиль поєднує спортивний одяг із повсякденними деталями гардероба. Так створюються гарні та зручні look. Тому основу гардероба молоді складає саме спортивний одяг і взуття. У таких речах можна почуватися максимально комфортно незалежно від сезону та погодних умов. Вони ідеально вписуються у швидкий ритм сучасного життя.

Кросівки для дівчат стали таким самим незамінним атрибутом повсякденного гардероба, як джинси, худі, футболки, шорти. Бренди масмаркету та люксового сегмента пропонують кросівки жіночі на будь-який смак. Як розібратися в цьому розмаїтті й не помилитися з вибором? Розглянемо основні нюанси, на які слід звертати увагу під час покупки.

Матеріал виготовлення

Варто віддавати перевагу кросівкам із натуральної шкіри або замші. Штучні замінники не забезпечують потрібної циркуляції повітря та гігроскопічності. Влітку зручно носити взуття з текстилю зі спеціальним водовідштовхувальним просоченням та вставками із сітки.

Зручна застібка

Можна купити кросівки жіночі з липучками, шнурками, гумками або гачками. Якщо вибираєте кросівки для спортзалу, то найкращим рішенням стануть моделі зі шнурками. Вони надійно фіксують стопу, оберігаючи її від травмування. Для повсякденного носіння можна розглядати варіанти з будь-яким типом застібки: все залежить від індивідуальних відчуттів та звичок.

Ортопедичні вставки

Відомі спортивні бренди приділяють увагу не лише зовнішньому дизайну, але й правильній конструкції взуття. Наявність ортопедичної устілки, супінаторів, амортизаторів та інших елементів суттєво знижує навантаження на стопу. Ноги не будуть втомлюватися і набрякати навіть за тривалої ходьби.

Актуальний дизайн

Без сумніву, є класика, яка актуальна завжди, але не можна ігнорувати й модні тренди. У цьому питанні немає єдиної думки й поради — кожна дівчина керується виключно своїми уявленнями про стиль та красу. Модні як класичні білі кросівки та кеди, так і яскраве неонове взуття зі світловідбивальними вставками, перфорацією та іншим декором. Моделі з масивною протекторною підошвою добре поєднуються з джинсами-трубами, штанами-карго, шкіряними шортами та куртками-косухами.

Модні віяння надають повну свободу вибору. На подіумах дизайнерам вдається поєднати непоєднуване — і вони пропонують вийти за рамки у створенні стильних аутфітів. Експериментуйте з образами, не бійтеся міксувати об’ємні кросівки з легкими жіночими сукнями та спідницями. Гра контрастів додасть образу особливого шарму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *