<

Вся правда про смартфон Xiaomi Poco X3 Pro

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 3.04.2022 / Статті / /
Перегляди
997
/ Коментарі відсутні

Навесні 2021 року Xiaomi випустив Poco X3 Pro-смартфон, в якому доступна ціна поєднується з відмінними характеристиками. Девайс працює на надійному процесорі, робить чіткі та деталізовані знімки, а також забезпечує комфорт під час перегляду контенту завдяки стереодинамікам. Проте все це – лише частина факторів, які роблять Poco X3 Pro одним із найуспішніших рішень.

Що потрібно знати про Poco X3 Pro перед покупкою?

Незважаючи на доступну ціну Поко X3 Про, смартфон відрізняється високою потужністю – він є найпотужнішим девайсом серед конкурентів у середній ціновій категорії. Апарат працює на потужному процесорі Snapdragon 860, який плавно відтворює будь-які навіть важкі ігри.

На Poco X3 Pro встановлена ​​ОС Android 10 з оболонкою MIUI 12, завдяки якій інтерфейс девайсу можна адаптувати під себе, включаючи дизайн меню. В іграх і при запуску вимогливих програм апарат стабільний, не перегрівається і не гальмує – підтримує якісну графіку і звук.

Одна з головних переваг Poco X3 Pro – IPS-екран з діагоналлю 6,67 дюйма, частотою оновлення на 120 Гц та роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів. Екран підтримує HDR+ і має яскравість у діапазоні від 450 до 620 ніт. Дисплей захищений склом Gorilla Glass 5.

Ще одна особливість Poco X3 Pro – тривала автономність. Вона досягається завдяки місткому акумулятору – 5160 мАг. Зарядний пристрій 33 Вт йде в комплекті. Зручно, що смартфон швидко заряджається – за 1 годину 7 хвилин до 100% заряду.

Інші переваги Poco X3 Pro

До інших переваг Poco X3 Pro відносять:

  • Основний блок камер з чотирма об’єктивами на задній панелі, які відрізняються за максимальною роздільною здатністю – воно становить 64 МП, 13 МП, 2 МП та 2 МП відповідно;
  • Відмінне звучання, яке досягається завдяки потужним стереодинамікам – вони роблять перегляд фільмів та ігор ще більш комфортним;
  • Повноцінна комплектація, яка, крім смартфону, включає зарядний пристрій, ключ для SIM-карти, кабель USB Type-C, документи і навіть чохол;
  • Задня панель виконана із пластику, але візуально нічим не відрізняється від цільного скла, тому стильно виглядає у різних кольорах.

Poco X3 Pro від китайського виробника Xiaomi – найпотужніший недорогий смартфон, який гарно виглядає, робить якісні знімки та не гальмує в режимі багатозадачності. Він оснащений містким акумулятором, тому має збільшений термін автономної роботи, а в комплекті з девайсом йде швидка зарядка на 33 Вт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *