<

Steam Deck від Valve: чи насправді консоль потужна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 21.02.2023 / Статті / /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

Уже рік пройшов із того часу, як компанія Valve оголосила про вихід своєї нової портативної консолі з дивовижними властивостями. У період бурхливих обговорень, гіковських оглядів та бажання залучити читачів поверхневими статтями з’явилося багато міфів про приставку. 

Ви можете придбати консоль від виробника Valve за посиланням https://retromagaz.com/konsoli-valve на сайті RetroMagaz, щоби самостійно дізнатися, чи дійсно вона відповідає заявленим параметрам.

Технічні властивості консолі

Steam Deck представлено у трьох різних конфігураціях з обсягом пам’яті в 64, 256 і 512 Гб. У перших двох випадках, вірогідно, доведеться докупати носій пам’яті, щоб ви змогли завантажувати потужні ігри. Інші технічні характеристики:

  • процесор AMD APU з чотириядерним CPU;
  • працює на частотах від 2,4 до 3,5 ГГц;
  • вбудована пам’ять складає 16 Гб;
  • дисплей IPS має діагональ у 7 дюймів та роздільну здатність 1280×800;
  • яскравість складає 400 ніт із частотою 60 Гц.

Для такого пристрою продуктивності достатньо. Грати досить зручно — очі не втомлюються. Хоча важить консоль багатенько — близько 700 грамів, тож через декілька годин гри руки можуть втомитися.

Автономність і продуктивність

Загалом продуктивність Steam Deck Valve випереджає своїх конкурентів. Хоча іноді в грі можна помітити загальмування, вірогідно, це пов’язано з невеликим обсягом накопичувача.

Автономність, заявлена виробником, складає від 2 до 8 годин. Проте в реальності, під час потужних ігрових навантажень, місткості батареї вистачає на роботу до 6 годин.

Висновки

Steam Deck став новим пристроєм для геймерів, що зацікавить багатьох пошановувачів компактності. Він отримав гарний екран, вдалу ергономічність й достатню потужність у старшій версії з накопичувачем на 512 Гб. Вартість при цьому нижча за прилади конкурентів. Тож дійсно — ця портативна консоль гідна вашої уваги. Єдиний мінус — низька автономність. Але від гаджетів такого типу не варто очікувати тривалої роботи з максимальною напругою, це стандартна ситуація.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *