<

Смартфони Apple iPhone – сучасна якість та надійність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 4.02.2023 / Статті / /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

Після появи першого смартфону від компанії Apple у 2007 році все пішло ідеально. Щороку виробник почав випускати оновлені телефони, що відрізняються унікальними характеристиками та параметрами. Завдяки таким оновленням конкуренти не завжди встигали, тому дані пристрої відрізняються інноваціями та технологічністю.

Навіть відносно старі моделі залишаються зручними у використанні та практичними. Ознайомитись з великим набором моделей найзручніше тут https://comfy.ua/smartfon/brand__apple/, де запропоновано детальний опис, технічні характеристики, фотографії та навіть огляд у форматі відео. На всю продукцію надається гарантія від виробника.

Екран смартфонів

Один із ключових параметрів вибору – розміри екрана. Всі пристрої можуть мати такі розміри в дюймах:

  • 6,5”-6,9” (на вигляд нагадує невеликий планшет, що підходить для роботи з великим набором мультимедійного контенту);
  • 6”-6,4” (пристрої великих розмірів для зручності серфінгу в інтернеті та розваг);
  • 5”-5,9” (універсальний смартфон для виконання повсякденних завдань);
  • 4,1”-4,9” (техніка для тих, хто сумнівається у своїй акуратності, адже смартфон можна утримати в одній руці).

Вибір також визначається бюджетом на покупку, адже не завжди є можливість придбати продуктивний пристрій, доповнений великим екраном.

Оперативна та внутрішня пам’ять

Від об’єму внутрішньої пам’яті залежить вартість телефону. Найчастіше її можна розширювати за допомогою встановлення флеш-картки. Також є технології хмарного сховища, що дає змогу зайву інформацію переносити туди, звільняючи простір у телефоні.

Сучасні моделі смартфонів оснащені оперативною пам’яттю об’ємом 4-6 Гб. Цього достатньо для спілкування, прослуховування музики та активації великої кількості програм. Флагмани доповнюються збільшеним об’ємом, але їхня вартість на кілька десятків відсотків вища.

Технології та функції

Не варто забувати про комунікації. Одна з ключових функцій Bluetooth – це спосіб бездротової передачі даних. До того ж гарантується синхронізація з іншими пристроями та аксесуарами. Супутникова навігаційна система представлена як GPS.

NFC створює ідеальні умови для бездротової оплати, що важливо для автоматизації деяких процесів. Galileo є європейською супутниковою навігацією, за допомогою якої можна швидко визначити місцезнаходження та побудувати правильні маршрути.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *