<

Плитка у спальні: коли естетика зустрічається з практичністю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 25.01.2023 / Статті / /
Перегляди
172
/ Коментарі відсутні

В момент, коли потрібно прийняти рішення щодо оздоблювальних матеріалів у спальні, часто виникає логічне питання: як обрати гідний варіант, щоб було надійно, зручно, обов’язково красиво і ще й бажано не за всі гроші?

Один із простих способів розв’язання цієї проблеми — плитка в ARS. Керамічна підлога завжди має стильний вигляд, а про надійність та довговічність такого покриття годі й говорити: воно буде тішити ваш погляд десятки років без втрати привабливого вигляду.

Особливості та переваги керамічної плитки

Використанням плитки у санвузлі чи передпокої вже нікого не здивуєш. Міцний матеріал чудово підходить для приміщень із високим рівнем вологості, тож досить популярний для облаштування стильного простору в помешканні. Однак і сьогодні для декого може бути досить незвичним бачити такий тип декоративного оздоблення у спальні — кімнаті, що асоціюється з особливим затишком і яка зовсім не вимагає високих показників стійкості до вологи чи механічних пошкоджень.

Ті, хто обирають керамічну плитку для таких кімнат як спальня чи вітальня, отримують низку переваг. Серед головних плюсів можна виділити наступні:

  • Простота догляду. Прибирання в оселі мало кого надихає, а радше навпаки — втомлює та виснажує. Залиште набридливі килими з пилом в минулому: будь-які забруднення легко видаляються з керамічної поверхні без зайвих зусиль.
  • Сумісність з системою “тепла підлога”. Такий варіант гарантує вам комфорт навіть впродовж суворої зими.
  • Міцність та надійність. Плитку складно пошкодити, подряпати, стерти глянцеву поверхню, тож, обираючи цей тип покриття, ви інвестуєте в багаторічну експлуатацію зі збереженням естетичності матеріалу.

Широкий вибір фактур та кольорів, що невпинно зростає з року в рік. З допомогою сучасної продукції відомих виробників ви зможете реалізувати найсміливіші свої інтер’єрні мрії: стримана геометрія, лаконічний мінімалізм, абстракція чи аристократичний мармур — обрати потрібний екземпляр без проблем зможе навіть найвибагливіший естет.

Плитка в інтер’єрі спальні допоможе розкрити ваш характер та почуття стилю. Кераміку з імітацією дерева часто обирають ті, хто віддає перевагу затишним вечорам в сімейному колі чи з улюбленою книгою. Мармур прикрасить класичний інтер’єр, а от для сучасного лофту ідеально підійде покриття під бетон чи камінь. Експерти у сфері дизайну приміщень часто рекомендують спершу визначитись саме зі стилем, кольором, візерунком покриття, адже ці нюанси допоможуть визначитись з усіма іншими деталями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *