<

Найкращі ігри на ПК для дітей 2022-2023 років

16:08 | 2.06.2023 / Статті / /
Перегляди
402
/ Коментарі відсутні

Ігри на ПК – це не тільки розвага, а й спосіб розвинути свою логіку, фантазію, реакцію та творчість. Ігри можуть бути різними: сюжетні, пригодницькі, симулятори, стратегії та багато іншого. Але для того, щоб насолоджуватися іграми повною мірою, потрібний гарний ігровий комп’ютер.

У цій статті ми розповімо, які ігри на ПК підійдуть для дітей різного віку, на що звернути увагу при виборі ігрового комп’ютера і які процесори та відеокарти найкраще підходять для цих ігор.

Які ігри на ПК підходять для дітей

Ігри на ПК для дітей повинні бути не тільки цікавими та захоплюючими, але й безпечними та розвиваючими. При виборі гри для дитини потрібно враховувати кілька факторів:

– Вік. Різні ігри мають різний рівень складності, насильства та непристойності. Тому потрібно вибирати ігри відповідно до віку дитини та її психологічної готовності. На більшості ігор є вікова рекомендація, яку можна побачити на обкладинці чи описі.

– Жанр. Ігри бувають різних жанрів: аркади, платформери, гонки, квести, головоломки тощо. Кожен жанр має свої особливості та переваги. Наприклад, аркади та платформери розвивають реакцію та координацію, гонки – швидкість та увага, квести та головоломки – логіку та мислення. Вибирайте жанр відповідно до інтересів та здібностей дитини.

– Сюжет. Ігри можуть мати різний сюжет: пригодницький, фантастичний, казковий, освітній та ін. Сюжет гри може вплинути на настрій та сприйняття дитини. Вибирайте ігри з позитивним і добрим сюжетом, який навчатиме дитину цінностям, дружбі, співпраці та творчості.

Ми підібрали для вас список найкращих ігор на ПК для дітей 2022-2023 років за різними жанрами та віком.

Аркада

Аркади – це ігри з простим геймплеєм та високою динамікою. Вони вимагають від гравця швидкої реакції та координації рухів. Аркади підходять для дітей віком від 6 років і більше.

  •  Super Mario Bros – класична серія ігор про братів-сантехніків Маріо та Луїджі, які рятують принцесу Піч від злого Боузера. Гра має яскраву графіку, забавних персонажів та безліч рівнів з різними перешкодами та бонусами.
  • Sonic the Hedgehog – серія ігор про синього їжака Соніка, який бореться зі злим доктором Еггманом за свободу своїх друзів-тварин. Гра має швидкісний геймплей, яскраву графіку та музику.
  • Rayman Legends – гра про Реймана – безрукого та безногого героя, який рятує свій світ від злих темних створінь. Гра має гарну мальовану графіку, оригінальний гумор та різноманітність геймплею.

Платформери

Платформери – це ігри з подоланням перешкод на платформах різної висоти. Вони вимагають від гравця спритності, точності та стратегії. Платформери підходять для дітей віком від 6 років і старше.

  • Ori and the Blind Forest – емоційна гра про Орі – сироту з лісу Нібела, який намагається врятувати свій будинок від темряви. Гра має чудову графіку, музику та атмосферу.
  • Unravel – гра про Ярні – персонажа з нитки, який мандрує світом у пошуках своїх спогадів. Гра має реалістичну графіку, фізику та загадки.
  • Little Nightmares – гра про Шістку – дівчинку у жовтому плащі, яка потрапляє у кошмарний світ під назвою Мавзолей. Гра має стильну графіку, напружений геймплей та прихований зміст.

Гонки

Гонки – це ігри з керуванням автомобілів або інших транспортних засобів різними трасами. Вони вимагають від гравця швидкості, уваги та рефлексів. Перегони підходять для дітей віком від 6 років і старше.

  • Mario Kart 8 Deluxe – гра про Маріо та його друзів, які беруть участь у заїздах на різних картах з різних локацій із серії Super Mario. Гра має яскраву графіку, забавні персонажі та предмети.
  • Forza Horizon 4 – гра про автомобільний фестиваль у Британії, де можна їздити відкритим світом на різних машинах за різними погодними умовами. Гра має реалістичну графіку, фізику та звук.
  • Crash Team Racing Nitro-Fueled – гра про Креша Бандикута та його друзів

Чи можна придбати вже готовий комп’ютер на сайті Артлайн?

Так можна. На сайті Артлайн є розділ “Комп’ютери”, де ви можете вибрати готове складання за своїми критеріями: призначення, процесор, відеокарта, оперативна пам’ять і т.д. Ви також можете порівняти різні моделі та подивитися відгуки покупців. Якщо ви хочете купити ігровий комп’ютер для дитини https://artline.ua/uk/catalog/kompyutery-artline/naznachenie=igrovoy-kompyuter, зверніть увагу на фільтр “Ігрові комп’ютери”, де ви знайдете комп’ютери з високою продуктивністю та якістю графіки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *