<

Ляльковий театр у Львові та його унікальний репертуар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 17.01.2023 / Статті / /
Перегляди
70
/ Коментарі відсутні

Навіть сьогодні багато дорослих відвідують лялькові театри зі своїми дітлахами та отримують фонтан позитивних емоцій. Достатньо одного разу відвідати чарівний світ казки, щоб зрозуміти, де саме є чудеса в сучасному світі. Ще на порозі театру гостей наповнює приємне відчуття очікування чогось незвичайного та казкового.

Діти та їхні батьки опиняються у новій реальності після відкриття дверей театру. Найближчими днями буде організовано театральні вистави різного типу, але суть одна – подарувати позитивні емоції. Бажаючи відвідати ляльковий театр Львів попередньо потрібно вибрати подію, забронювати місця та оформити купівлю квитків. Найпростіше це зробити на сайті Kontramarka.ua, де є відповідні умови та функціонал.

Переваги театру у Львові

Черговий візит до лялькового театру є чудовим способом прищепити дитині любов до мистецтва. Тим більше в умовах війни це хороший спосіб відволіктися разом з дитинчатами, а також урізноманітнити культурну програму у вихідні дні.

Особливу атмосферу створює архітектурний ансамбль театру, де відбуваються театралізовані події. Прямо під стінами цього культурного місця дітей зустрічають казкові персонажі. На даний момент на вибір надається наступний набір театралізованих дій:

  • Святкові сни;
  • Коза-дереза;
  • Два леви;
  • Підкова на щастя;
  • Стук-грюк;
  • Веселі ангели та багато іншого.

По кожній події є докладний опис, дата та місце проведення, а також діапазон цін на квиток, залежно від місця. Деякі події відбуватимуться щодня протягом кількох тижнів, тому часу відвідати достатньо, тим більше можна встигнути відвідати усю програму. 

Творцями всіх образів займаються професійні майстри-лялькарі. Завдяки їм глядачі переходять у фантастичний ляльковий світ, який розбурхує дитячу уяву та свідомість. Крім того, у цьому театрі проходять різноманітні концерти в невеликих масштабах.

Як забронювати квитки?

Попередньо потрібно вибрати подію та перейти на її сторінку з детальним описом. Після цього вибирається місце на схемі зали та вказується кількість квитків. Оформляється замовлення із зазначенням особистих даних та способу оплати. Після оплати квитки приходять на пошту, а за бажанням їх можна забрати у театральній касі.

Це максимально простий алгоритм, зрозумілий навіть для новачків. Але якщо питання таки виникнуть, то їх можна ставити співробітникам служби підтримки. Вони розкриють основні секрети та дадуть рекомендації покупцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *