<

Курс Web Design Pro – професійне навчання дизайну

14:11 | 23.05.2023 / Статті / /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

Створення дизайну та графіки зокрема потребує великого багажу знань та досвіду. Багато хто мріє про професію дизайнера, але не знає з чого почати. Найкращим початком є курси, за допомогою яких новачки й навіть досвідчені фахівці своєї справи дізнаються багато чого нового, цікавого та унікального. Курс пропонується академією ITEA, де є безліч інших напрямів для навчання.

Після навчання кожен дізнається, що таке UX/UI та як цей інструмент застосовувати на практиці. Адже курс Веб-дизайну включає велику кількість складових. Дизайнер заздалегідь створює загальну концепцію сайту, розробляє структуру та формат переходів, що зрештою спрощує управління з боку адміністратора та дозволить з легкістю вивчити потрібну інформацію відвідувачу.

Програма курсу

Вона включає шість блоків з різним набором інформації:

  • Вступ. Учні знайомляться з основами дизайну та ключовими поняттями;
  • Інструменти дизайнера. Проводиться огляд основних програм, плагінів, ресурсів, а також розповідається про порядок структурування документів;
  • Цифрові продукти. Поняття цифрового продукту, його види, контекстна реклама, SEO;
  • UX-дослідження та архітектура. Стратегія розвитку, конкурентний та візуальний аналіз, робота з клієнтом, брифінг та багато іншого;
  • Пошук натхнення. Ресурси, тренди, методи створення ідей;
  • Дизайн-системи. Особливості застосування, різновиди та відмінності, плагіни, компоненти.

Курс підійде новачкам, які захоплюються сферою дизайну, професіоналам для відточування навичок і тим, хто навчався самостійно. Тут https://itea.ua/ru/courses-itea/web-design-roadmap/photoshop-illustrator/ також можна замовити курс по Фотошопу. Він не буде зайвим для отримання нових знань щодо того, як застосовувати різні інструменти та програмні комплекси для створення графіки.

Склад та особливості курсу

Він включає 29 live-занять, коли будь-яка теорія миттєво підкріплюється великою кількістю практики. Завдяки такому підходу рівень знань зростає, і кожен отримує інструмент для заробітку. Викладачі є практиками, всі вони мають достатньо досвіду та вмінь. Надається невеликий курс з soft skills, є програма навчання пошуку замовлень на різних сайтах.

Від викладача надається постійна підтримка в режимі онлайн. Також є спілкування з іншими учнями у форматі клубів та гуртків. Після закінчення навчання кожен отримує сертифікат. Обов’язково є перевірка знань у форматі вправ та тестів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *