<

Годинники Cartier: у чому головні особливості колекцій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 23.03.2022 / Статті / /
Перегляди
365
/ Коментарі відсутні

Багаті люди віддають перевагу престижним аксесуарам, серед яких і елітні хронометри від виробників Швейцарії. Вони характеризуються хронометричною точністю ходу, унікальним дизайном, бездоганними якісними параметрами. Заслуженою популярністю користуються годинники Cartier, вони випускаються з 1847 року.

У перевіреному інтернет-магазині Watches Master можна придбати оригінальні хронометри цього всесвітньо відомого бренду із швидкою доставкою до будь-якої точки світу. Компанія гарантує справжність, а кожен виріб має свій індивідуальний паспорт, сертифікат якості та вишукану упаковку. Надає гарантійне та післягарантійне обслуговування, є різні способи оплати замовлення.

У чому особливості хронометрів Cartier?

Для виробів Cartier характерне вдале поєднання вишуканого французького дизайну та хронометричної точності механізмів. До інших відмінних рис відносять:

  • корпус із золота та платини (у рідких випадках із нержавіючої сталі);
  • прикраса коштовним камінням: діамантами, рубінами, смарагдами;
  • застосування ультратонких годинникових механізмів;
  • великий вибір форм корпусу.

Корпус годинника цього швейцарського бренду може бути не тільки класичним круглим, овальним або прямокутним, а й фантазійним. Це дозволяє підібрати вишуканий та нестандартний аксесуар.

Серед затребуваних лінійок годинника Картьє можна відзначити Drive de Cartier та Panthere de Cartier, Ballon Bleu De Cartier та Hypnose, Crash та Ballerine, Maillon de Cartier. Вишукано та оригінально виглядає модель Baignoire Allongee з корпусом із рожевого золота та корисними ускладненнями.

Для заможних чоловіків бренд пропонує стильні чоловічі Картьє, які стали уособленням багатства та вишуканого смаку. Це статусний дорогий аксесуар, що підкреслює смак та матеріальний добробут власника. До характерних рис чоловічих хронометрів Картьє відносять виражений французький дизайн, мінімалістичний дизайн, бездоганну якість кожної деталі та ін. 

Вибираємо оригінал Картьє за основними характеристиками

При покупці нового годинника рекомендується звернути увагу на ряд характеристик. До них відносять таке:

  • годинниковий механізм;
  • корпус;
  • скло циферблату;
  • функціональність;
  • стиль та декор;
  • дизайн;
  • матеріали виробництва та ін.

Часовий механізм буває двох видів: механічним чи кварцовим. Для виготовлення корпусу в елітних хронометрах використовують лише високоякісні матеріали, серед яких титан, нержавіюча сталь, кераміка, золото та платина.

Сапфірове скло для циферблата вважається міцним, твердим і прозорим, при цьому відсутні відблиски при попаданні прямих сонячних променів. Для прикраси годинників преміум-класу часто застосовують дорогоцінне каміння (діаманти, сапфіри, рубіни та ін.), що підкреслює багатство декору та надає індивідуальності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *