<

Чому краще купити сумку з натуральної шкіри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 28.01.2021 / Статті / /
Перегляди
146
/ Коментарі відсутні

Популярність шкіряних виробів не знижується протягом багатьох сезонів. Сумки з натуральної шкіри стають прекрасним доповненням образу як чоловіків, так і жінок. Вони вигідно вписуються в будь-який стиль, додаючи статус і презентабельність іміджу.

Шкіряні сумки дуже практичні і відмінно служать протягом багатьох років. В інтернет-магазині шкіряних сумок https://inbag.ua запропонований широкий асортимент стильних товарів, що підійдуть для будь- якого віку.

Переваги шкіряних виробів

Сумки з натуральної шкіри мають масу переваг в порівнянні з виробами, виконаними з текстилю та інших, менш міцних матеріалів.

Основними перевагами є:

  • стійкість до різких перепадів температури;
  • здтність зберігати первозданний вигляд;
  • тривалий термін служби;
  • презентабельний вигляд;
  • універсальність.

Шкіра прекрасно підходить для виготовлення різного типу сумок. Це може бути мініатюрний клатч або об’ємний шоппер. Головне – вибрати таку модель, яка буде ідеально вписуватися в образ. Якщо ви відправляєтеся на офіційну зустріч, то шкіряна сумка занадто великих розмірів буде недоречна. Підійде стильний виріб, в який можна покласти необхідні документи.

Для вечірніх прогулянок можна обрати стильний шкіряний клатч. Він буде чудово виглядати як з мініатюрною сукнею, так і з нарядом в стилі кежуал – з джинсами і шкіряною курткою.

В каталозі сайту запропоновані моделі в різних відтінках – коричневому, чорному, сірому, червоному та інших. При виборі вбрання потрібно орієнтуватися на колір аксесуара, який ви вже купили. Або підбирати відповідний відтінок сумки на підставі наявних суконь і костюмів.

Види матеріалів

Серед часто використовуваних матеріалів для виробництва сумок варто відзначити флотар. Він має незвичайну структуру і складається з невеликих осередків різних форм. Поверхня матова, м’яка і еластична. Під час виготовлення сумки фарбуються в потрібний відтінок і не втрачають колір з часом.

Багато жінок мріють купити шкіряну сумку з лаковою поверхнею. При її виготовленні використовується натуральна шкіра. Гладкий блиск виробу потрібно правильно поєднувати із загальним луком, інакше аксесуар буде занадто кидатися в очі. Під час виробництва використовується технологія хромового дублення.

Шкіра буде виглядати природньо, а для додаткових ефектів може бути доданий матовий або блискучий відтінок. Такі вироби можуть деформуватися від різкої зміни температури навколишнього середовища.

Інтернет магазин пропонує замшеві вироби, що мають м’яку і ворсисту поверхню. Для виготовлення сумок використовується шкура ягнят, оленів, козлів і свиней.

Відмінною особливістю натуральних матеріалів є те, що при проведенні рукою по поверхні відтінок змінюється. Під час експлуатації потрібно ретельно стежити за станом сумки і обробляти, використовуючи професійні засоби. В іншому випадку виріб втратить свій вигляд.

В Україні нещодавно з’явилися вироби з матеріалу, який називається «Crazy horse». З часом використання аксесуарів з такої шкіри вони стають вінтажними, сумки поступово здаються більш зістареними.

У місцях, де виріб згинається природним чином, матеріал світлішає. Відразу після покупки потрібно ретельно підбирати гардероб, так як світлі речі можуть забарвитися у відтінок сумки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *