<

Бренд Eglo: відмінна якість, перевірена роками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 12.01.2022 / Статті / /
Перегляди
81
/ Коментарі відсутні

Існує чимало відомих модних будинків, марок алкоголю, але серед освітлювальних приладів не так багато гучних імен. Одне із таких – австрійський бренд Eglo.

Якість, яка перевірена роками та мільйонами користувачів у всьому світі, привертає до себе увагу дизайнерів та приватних покупців. Справді, використовуються лише найкращі матеріали, фахівці працюють над створенням нових та удосконаленням вже випущених колекцій.

Як все починалося

Компанію Eglo заснували в 1969 році. Тоді натхненник та творець Людвіг Обівізер ставив перед собою завдання випустити на ринок країни якісні освітлювальні прилади та у перспективі планував виходити на міжнародний рівень. Це вдалося зробити у 80-х роках. Саме тоді європейці отримали змогу оцінити продукцію бренду. І це був лише початок. У 2000 р. освітлювальні прилади від «Егло» були представлені на 5 континентах та демонстрували стрімкі темпи розвитку. На даний момент бренд доступний у 70 країнах світу.

Офіційне представництво в Україні відкрили у 2009 році. З того часу жителі нашої країни теж змогли купувати справді якісні освітлювальні прилади.

Категорії продукції

Австрійський бренд пропонує позиції практично в кожній популярній категорії освітлювального обладнання:

  • люстри. Універсальна світлотехніка, яка має стильний дизайн, практична та сумісна з будь-якими видами стель. Справа в тому, що в конструкції виробу використовуються світлодіодні джерела, які практично не нагріваються, дуже економічні. Знайдете як моделі у класичному стилі, так і сучасні, які без проблем вдасться вписати до модерн, хай-тек, лофт;
  • бра. Ці компактні настінні світильники дають розсіяне світло або спрямоване свічення. Вони можуть використовуватися для різних кімнат та завдань. Знайдете моделі, здатні доповнити інтер’єр спальні, коридору, вітальні, кабінету та навіть кухні;
  • торшери. Підлого освітлювальні прилади, які не потрібно додатково монтувати, їх потрібно просто підключити в розетку. Моделі дуже різні. Є виконані з тканинними абажурами, вишукані, сучасні, які навіть на перший погляд складно віднести до тієї чи іншої категорії світильника. Підберете торшер, який підкреслить вашу індивідуальність, стиль, вишуканість;
  • настільні лампи. Тут представлені моделі, які добре вписуються в концепцію робочого столу або кімнату школяра, знайдете і досить нестандартні рішення. Незвичайні настільні лампи Eglo можуть стати “родзинкою” інтер’єру;
  • настінно-стельові моделі. Компактні світильники, які мінімально звисають зі стелі та відокремлюються від стіни. Тому вони успішно використовуються у приміщеннях невеликого розміру і при цьому дають яскраве, насичене світло.

“Егло” пропонує цілі колекції, у кожній з яких є практично всі зазначені модифікації світильників. Це зручно, адже вдасться створити інтер’єр у єдиній стилістиці, яка буде підкреслена у всіх деталях.

Переваги освітлювальних приладів Eglo

У продукції австрійського бренду є багато переваг: відмінна якість матеріалів та складання, простота монтажу. Все продумано у деталях. Вдасться встановити люстру або бра на відведене місце, навіть якщо раніше ви ніколи цим не займалися.

Інші переваги:

  • використання зносостійких матеріалів, яких легко доглядати. Вони зберігають свої естетичні якості усі роки експлуатації;
  • застосування інновацій. Наприклад, знайдете в асортименті світильники, що димуються, які зможете використовувати як яскравий освітлювальний прилад і як нічник;
  • наявність власної лабораторії та цілої команди дизайнерів. Вони працюють над створенням сучасних та стильних світильників.

Також заслуговують на увагу екоініціативи керівництва компанії. На всіх виробничих етапах використовуються відновлювані джерела енергії. Під час виготовлення немає небезпечних для екології викидів. Те саме стосується і освітлювальних приладів. Вони активно використовують метал, деревину та інші матеріали, які у майбутньому можуть бути перероблені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *