<

AirPods Max — найбажаніші навушники року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 26.01.2021 / Статті / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Ви вже чули про перші повнорозмірні навушники Apple? Якість звучання, комфортна посадка, ергономічна конструкція та м’які амбушюри – лише мала частина того, що привертає увагу у новинці. Фахівці магазину «Стилус» розповідають детальніше про найбажаніші навушники року для ПК і звукозапису. Більше асортименту дивіться на сторінці https://stylus.ua/naushniki-i-garnitury/proizvoditel:apple/

Що в комплекті Apple AirPods Max?

Навушники поставляються разом з чохлом Smart Case. Він виглядає незвично і залишає місце для фантазії, а ось недолік його в тому, що він не несе захисної функції, тому при транспортуванні навушники можуть пошкодитися. Також комплектація передбачає перехідник з Lightning на Type-C.

Забарвлення і особливості конструкції

Купити AirPods Max можна в п’яти яскравих кольорах:

  • сріблястий;
  • рожевий;
  • «Сірий космос»;
  • «Блакитне небо»,
  • зелений.

Завдяки зручній конструкції ви можете слухати музику довго, не відчуваючи дискомфорту. Весь секрет в інноваційному магнітному кріпленні, що допомагає врівноважити і розподілити тиск на вуха і чашки. Так ні голова, ні вуха не втомлюються від тривалого прослуховування музики.

AirPods Max: головні фішки

Випустити хороші навушники для Apple було б занадто просто, вони постаралися зробити їх ідеальними. Гарнітура отримала:

  • адаптивний еквалайзер;
  • технологію активного шумозаглушення;
  • оптичні датчики, які розуміють, що ви зняли навушники, і вимикають музику.

Чіп Н1 та інші технічні особливості

Чіп Н1 відповідає за стабільну роботу гарнітури, технологію активного заглушення шуму і прозорий режим (чути фоновий шум навколишнього середовища). Усередині AirPods Max знаходяться 40-міліметрові динамічні драйвери з подвійними неодимовими кільцевими магнітами. З ними вдалося досягти коефіцієнта спотворень менше 1%.

Звичайно ж, поєднання просунутих характеристик робить AirPods Max найбажанішими навушниками для фанатів бренду Епл. Замовити навушники можна на сайті stylus.ua, оформивши доставку до вашого міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *