<

5 українських комедій, які можна подивитись онлайн під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 26.04.2021 / Статті / /
Перегляди
83
/ Коментарі відсутні

Через складну епідеміологічну ситуацію в Україні у населених пунктах, що увійшли до «червоної зони» карантину, кінотеатри зачинені. Проте кіномани не втрачають можливості переглядати прем’єри очікуваних фільмів онлайн ексклюзивно на офіційних сайтах. 

Перед вами п’ятірка рейтингових комедій, які залюбки можна переглянути вдома на великому екрані. 

Скажене весілля 3

Так-так, це найочікуваніша прем’єра цьогорічної весни. У родині Середюків настала черга оженитися наймолодшому братові Захару. А вибере собі у наречені хлопець співочу циганку Раду. 

За традицією, у цій шаленій родині весілля як сніг на голову. Тож меншенький приголомшує батьків новиною про одруження, яке має відбутися за тиждень. Чому так швидко? Невже Рада приворожила хлопця? Це доведеться з’ясувати матері Захара Галині.    

Нова українська комедія Скажене весілля 3 вже доступна для перегляду на сайті Київстар ТБ. У ролях знов зірковий склад – Олег Винник, Потап, Надія Мейхер та Позитив. Голову родини, як завжди, грає талановитий Назар Задніпровський.

Гола правда

Коли разом збирається багато друзів та починають з’ясовувати правду один про одного, хоч і в рамках гри, добром це не закінчується. 

Спочатку друзі відповідають на звичайні питання, але потім починають заглиблюватися у з’ясування стосунків між ними. Тепер вже не до жартів, бо у кожного із них є чималі скелети у шафі. 

DZIDZIO Контрабас

Дуже динамічний та багатий на дотепні жарти блокбастер про трьох недоконтрабандистів, які вирішили торгувати цигарками у Польщі. Залишилася справа за малим – переправити купу товару через кордон. Глядачеві одразу й невтямки, чому хлопці нарядилися панотцем. 

Що задумала трійця друзів, одного з яких грає Дзідзьо, щоб наваритися на контрабанді? Та чи вони єдині прагнуть “легких” грошей?

Зустріч однокласників

За сюжетом трійця однокласників, що 25 років тому випустилися зі школи, вирішує відзначити такий собі ювілей. Чоловіки збираються у мандрівку, але в знаки дається вік – все не так, як було у молоді часи. Що на них чекає, повний відрив чи самокопання у пошуках себе? 

Смішна та пізнавальна історія, яку можна переглянути у родинному колі у будь-який час.

Свінгери

Відверта комедія з зірковими героями. Мабуть, вперше в українському кінематографі порушили таке пікантне питання, як свінгерство. Герої кінострічки, дві подружні пари, рішуче налаштовані влаштувати шалений секс-марафон, обмінявшись партнерами. 

Та чи відбудеться очікуваний експеримент або ж пари просто залишаться друзями? Як же складно чоловікам встояти перед красунями, яких грають Оля Полякова та Даша Астаф’єва! Але історія має шалене продовження, тож на десерт можна переглянути другу частину сиквелу.

Обидва фільми є в HD-якості на сайті Київстар ТБ. Після покупки перегляду, доступ до фільмів необмежений.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *